Anasayfa Haber Homeworld: Deserts of Kharak Ücretsiz Oldu

Homeworld: Deserts of Kharak Ücretsiz Oldu

Homeworld: Deserts of Kharak Ücretsiz

Epic Games Store bu hafta Homeworld: Deserts of Kharak adlı başarılı strateji oyunlarından birisini ücretsiz olarak oyuncularla buluşturuyor. Geçtiğimiz haftanın oyunlarının ise Black Book ve Dodo Peak olduğunu hatırlatalım.

Homeworld: Deserts of Kharak, daha önce Relic’te iki Homeworld uzay tabanlı gerçek zamanlı strateji serisinde çalışmış ekip üyelerini içeren geliştirici Blackbird Interactive’den geliyor. Bu oyun ana Homeworld serisinin ön bölümü olarak hizmet ediyor.

Oyun, oyuncuları her kum tepeciğinin ardında pusuya yatan tehlikelerle dolu Kharak çöllerine götürüyor. Bu zorlayıcı strateji oyununda filonuzu toplayacak ve onları, her an her şeyin olabileceği Kharak çölünde zafere taşıyacaksınız.

Blackbird Interactive, Deserts of Kharak’ı piyasaya sürdükten sonra uzun zamandır beklenen Homeworld 3’ü yaratma şansını yakaladı. Birkaç yıldır geliştirme aşamasında olan oyun, birkaç gecikmenin ardından nihayet Şubat 2024’te piyasaya sürülecek.

Homeworld: Deserts of Kharak’ı 31 Ağustos tarihine kadar kütüphanenize ekmeyi unutmayın. Gelecek haftanın oyunu ise Cave Story+ olacak.