Anasayfa Haber The Outer Worlds ve Thief, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

The Outer Worlds ve Thief, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

The Outer Worlds Thief ücretsiz

Epic Games Store bu hafta The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition ve Thief olmak üzere iki ücretsiz oyun birden veriyor. 1.499 TL ve 149 TL değerindeki oyunlar geçen haftaki Islets’in yerini almış durumda.

Obsidian Entertainment ve Private Division ‘dan gelen The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition rol yapma hayranlarının oldukça beğeneceği bir bilim kurgu oyunu. Stüdyonun görevler için birden fazla yaklaşım, çeşitli beceriler, gruplar ve işe alınacak benzersiz arkadaşlar sunan olağan RPG sistemlerine ek olarak, oyunda bir şeyde kötü olmaktan fayda elde etmek için bir kusur sistemi bile var. Spacer’s Choice Edition ise temel oyunun yanı sıra Murder on Eridanos ve Peril on Gorgon hikaye genişlemelerini de alacağınız anlamına geliyor.

Sırada, Hırsız, Eidos-Montréal tarafından geliştirilen Thief ise popüler klasik gizlilik serisinin 2014 yılında yayımlanan yeniden uyarlaması. Oyunda hasta ve sorunlu bir şehirde zenginleri hedef alan soygunlar gerçekleştirmek için Usta Hırsız Garrett rolünü üstleniyorsunuz. Yetenekli hırsız hikayede eninde sonunda şehirde gelişen bir devrime de dahil olmak zorunda kalıyor.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition ve Thief oyunlarını 11 Nisan saat 18:00’e kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Gelecek haftanın hediyesi ise Ghostrunner olacak.