Anasayfa Haber Bülten Cooler Master, Qube 500 Flatpack Kasa ve MasterLiquid Atmos Sıvı Soğutucularını Tanıttı

Cooler Master, Qube 500 Flatpack Kasa ve MasterLiquid Atmos Sıvı Soğutucularını Tanıttı

Cooler Master Qube 500 Flatpack

Cooler Master, Qube 500 Flatpack PC kasası ve yeni nesil MasterLiquid Atmos sıvı soğutucu serisini duyurdu.

Cooler Master CEO’su Jimmy Sha, “Cooler Master’ın yolculuğu boyunca sürekli olarak yenilikçiliği destekledik ve kullanıcı deneyimlerini yükselttik” dedi. “Qube 500 ve MasterLiquid Atmos, bilgisayar ortamında devrim yaratma konusundaki sonsuz tutkumuzu gösteriyor. Bunlar yalnızca ürünler değil; topluluğumuzun bilgisayar oluşturma ve oyun maceralarını güçlendirme kararlılığımızın uzantılarıdır.”

Qube 500 Flatpack ve MasterLiquid Atmos şu yenilikleri paylaşıyor:

  1. Maceraya Kutuyu Açarak Başlayın: Qube 500 Flatpack’i ve MasterLiquid Atmos’u paketinden çıkardığınız andan itibaren ilgi çekici ve heyecan verici yapım yolculuğunuz başlar.
  2. Çevreye Duyarlı Üretim: Hem Qube hem de Atmos, geri dönüştürülebilir bileşenler kullanarak ve minimalist, sürdürülebilir ambalajları benimseyerek, çevreye duyarlı bir yaklaşımı gururla savunuyor.
  3. Etkileşimi Yeniden Tanımlamak: İster Qube kasa panelinizi bir araya getiriyor olun, ister Atmos soğutma dinamiklerinizi sorunsuz bir şekilde yönetiyor olun, sürükleyici bir deneyime dalın. Kullanıcıların etkileşimde bulunma ve oluşturma biçimini yeniden şekillendiriyorlar.

Qube 500 Flatpack’in özellikleri:

  1. Herkes için Kendin Yap: Düz paket tasarımı, yeni başlayanların ve uzun süredir çalışanların keyif alabileceği eğlenceli ve esnek bir yapım deneyimi sağlar.
  2. Tamamen modüler: Olağan koli hazırlama sürecini basitleştiren ve kolaylaştıran modüler panellere sahiptir.
  3. Kapsamlı uyumluluk: Kompakt boyutuna rağmen Qube 500, E-ATX anakartlar, sıvı soğutucular ve en büyük ekran kartları ile uyumluluğa sahip bir ATX kasasıdır.
  4. Kendi tarzınızda renklendirin: Mevcut birden fazla renk seçeneği, başka bir yaratıcı ifade katmanı ekleyerek basit siyah veya beyaz renk seçeneklerinden geçmenize olanak tanır.

MasterLiquid Atmos’un özellikleri:

Cooler Master MasterLiquid Atmos

  1. Sessizlik: Önceden monte edilmiş SickleFlow Edge 120 fanlar, ultra sessiz performans için döngüsel dinamik rulmanlar kullanır. Fabrikada test edilen performans, ekstra uzun kullanım ömrüyle desteklenir.
  2. Tamamen özelleştirilebilir: Pompanın üst kapağını 3D tasarımlarınızla özelleştirin ve ARGB Gen 2 aydınlatmanın tam kontrolünü elinize alın. Atmos benzeri görülmemiş bir yaratıcı özgürlük sağlar.
  3. Geliştirilmiş çift hazneli tasarım: İmza niteliğindeki çift hazneli pompamız, gelişmiş soğutma sinerjisi için geliştirildi.