Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 Ultimate Edition Yakında Yayınlanabilir

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition Yakında Yayınlanabilir

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition

Cyberpunk 2077 için CD Projekt RED son olarak 2.0 güncellemesini ve Phantom Liberty ek paketini yayınlandı. Oyunun yeni güncellemesi ile hem grafik hem de oynanış tarafında ciddi iyileştirmelere imza atan geliştirici firma, ayrıca oyunun ek paketiyle hem yeni bir hikayeyi hem de yeni bir bölgeyi oyuna ekledi. Kısa bir süre içerisinde de oyunun 2.01 güncellemesini yayınlamaya hazırlanan yapımcı firmanın, bir yandan Cyberpunk 2077 Ultimate Edition üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Avrupa’nın derecelendirme kurulu PEGI üzerinde listelenen oyunun Ultimate sürümü hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bir süredir oyunun yeni versiyonu üzerinde çalıştığı iddia edilen Polonyalı firmanın, bu sürümle oyunculara temel oyunla beraber Phantom Liberty ek paketini de sunacağına dikkat çekiliyor.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition çıkış tarihi

31 Aralık 2023 tarihinde satışa çıkacağı söylenen sürümün sadece ilk etapta sadece Xbox Series X/S için listelendiğini görüyoruz. Fakat yayıncı yayıncı firmaya yakın kaynaklar, bahsi geçen sürümün aynı tarihte PC ve Playstation platformları için de yayınlanacağını belirtiyor.