Anasayfa Haber CD Projekt RED, The Witcher 3 İçin Modlama ve Steam Workshop Beta...

CD Projekt RED, The Witcher 3 İçin Modlama ve Steam Workshop Beta Testlerini Başlattı

CD Projekt RED The Witcher 3 modlama araçları.

CD Projekt RED geçtiğimiz yılın sonlarında popüler RPG oyunu The Witcher 3: Wild Hunt’a resmi modlama araçları getireceğini duyurmuştu. Oyunun orijinal sürümünün yayınlanmasından neredeyse tam 10 yıl sonra gelen bu yeni özelleştirme araçları, oyuncuların hem mevcut içeriği düzenlemelerine hem de yeni özellikler eklemelerine yarayacak.

Stüdyo bugün, yakında çıkacak editör için bir test duyurusu yaptı ve ilgilenen mod yapımcılarından geri bildirim toplamak için erken erişim sürümüne erişim izni verdi. Ayrıca bu editör, CD Projekt RED’in oyunu geliştirirken kullandığı araç setlerine dayanıyor.

Katılmak isteyen ve halihazırda bir The Witcher 3’e sahip olan herkes, The Witcher 3 REDkit için yeni kurulan Steam mağaza sayfasına gidebilir ve erişim izni isteyebilirler.

The Witcher 3 modlama araçları.

Stüdyo bugün yaptığı bir duyuruda, Playtest erişiminin gruplar halinde dağıtılacağını söyledi. Katılımcılar erişim aldıklarında The Witcher 3 REDkit Playtest, kullanıcıların kütüphanesinde görünecek. Bu modlama araçlarının düzgün çalışabilmesi The Witcher 3 Wild Hunt oyun dosyalarına da ihtiyacı olacağını unutmayın.

Katılımcılar editörün bu ilk sürümüyle ilgili geribildirimde bulunmak için REDkit araç setinden, Steam ve CD Projekt RED’in kendi forumlarından ve ayrıca stüdyonun resmi Discord sunucusundan geribildirim verebilirler.