Anasayfa Haber EVE Vanguard Duyuruldu

EVE Vanguard Duyuruldu

EVE Vanguard

CCP Games, Reykjavik’te düzenlenen en son EVE Fanfest etkinliğinde EVE tabanlı birinci şahıs nişancı çok oyunculu EVE Vanguard’ı tanıttı. 2016’dan bu yana CCP Londra’da geliştirilmekte olan oyun için Unreal Engine 5 kullanılıyor ve PC platformunda piyasaya sürülmesi hedefleniyor.

Baş Oyun Tasarımcısı Gavin Skinner şunları söyledi: “Oyun modlarımız yok; Faaliyetlerimiz var ve bunlar farklı takımlar için farklı olabilir. Yani sadece biraz madencilik veya hasat yapıyor olabilirsiniz; başka biri suikast görevinde olabilir. Ve birbirinizin yanından geçeceksiniz ama çatışmaya girip birbirinizi vurmanıza gerek yok. Ama belki senden almak istediğim bazı şeyler vardır.”

Oyun Direktörü Snorri Árnason ise şunları ekledi: “Altyapıyı çökertmek için erken aşamalarda birlikte çalışıyor olabilirsiniz. Ancak tüm kaynakları belirlememe ve altyapıyı kapatmama yardım ettiğinizde hepsini kendim için isteyebilirim. Ya da konumumuzu gerçekten birlikte savunmamız gerektiği konusunda anlaşabiliriz.”

Ek olarak, Árnason’a göre EVE Vanguard’daki aksiyon akışı oldukça çeşitli olacak: “İlk aşama, çeteleri öldürdüğünüz ve kahramanınızı geliştirdiğiniz Warcraft III’e benziyor. Daha sonra altyapı, madencilik ekipmanı vb. inşa ettiğiniz daha çok Rust tipi bir aşamaya geçiyor. Ve sonra, artık hepsi bu kadar, temel olarak Battlefield Conquest moduna giriyorsunuz.”

EVE tabanlı bir nişancı oyunu yaratmanın ana yönlerinden biri, onu MMORPG’ye bağlamaktı. Ancak Dust 514 gerçek zamanlı bir bağlantı kurmaya çalışırken, CCP bunun mümkün olmadığını fark etti ve bu nedenle sonuçlar gecikecek.

EVE Online Omega abonelerinin EVE Vanguard’ı denemeleri çok uzun sürmeyecek. “İlk Saldırı Kitle Testi” Aralık ayında yapılacak.