Anasayfa Haber Assassin’s Creed Mirage, Ubisoft’un Yeni Nesil Konsollardaki En İyi Çıkış Yapan Oyunu...

Assassin’s Creed Mirage, Ubisoft’un Yeni Nesil Konsollardaki En İyi Çıkış Yapan Oyunu Oldu

Assassin's Creed Mirage Ubisoft

Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre 5 Ekim tarihinde piyasaya sürülen Assassin’s Creed Mirage oldukça iyi bir satış grafiği sergiliyor. Hatta Assassin’s Creed Mirage, Ubisoft’un mevcut nesil konsollardaki (Xbox Series X|S ve PlayStation 5) en iyi çıkış yapan oyunu olmuş durumda ve oyuncu sayıları da önceki serilerin en yüksek seviyelerine ulaştı.

Şirket, X üzerinden yaptığı duyuruda, “Assassin’s Creed serisinin 15 yıllık mirasını kutlayan, onurlandıran ve üzerine inşa eden bu inanılmaz yolculukta bize katıldığınız için teşekkür ederiz. Köklere dönüş deneyimimizin toplum tarafından benimsenmesinden daha mutlu olamazdık.” dedi.

Ubisoft satış performanslarından bahsetmese de Assassin’s Creed Mirage’ın modern platformlar ve PC’nin yanı sıra önceki nesil konsollar olan Xbox One ve PlayStation 4’e de çıktığını hatırlatalım.

Öte yandan yayıncı duyurusunda PC sürümünün satışlarıyla ilgili hiçbir şey açıklamadı. Oyun, PC’de Ubisoft Connect ve Epic Games Store platformları aracılığıyla edinilebiliyor. Ubisoft yakın zamanda eski oyunlarından bazılarıyla da Steam’e dönüş yapmıştı.