Anasayfa Haber Proton Pass Güvenli Şifre Paylaşma Özelliklerini Kullanıcılarına Sunmaya Başladı

Proton Pass Güvenli Şifre Paylaşma Özelliklerini Kullanıcılarına Sunmaya Başladı

Proton Pass Güvenli Şifre Paylaşma

Proton bu yılın başlarında sunulan Proton Pass şifre yöneticisi için yeni bir özelliği duyurdu. Proton Pass artık kullanıcıların güvenli bir şekilde şifre paylaşma yapmasının önünü açıyor.

Proton Pass bir kişinin kullanıcı adını ve şifrelerini saklamak için hali hazırda uçtan uca şifreleme kullanıyor. Yeni özellik, aynı kullanıcıların bir kişinin e-posta hesabını yazmalarına olanak tanıyor, böylece saklanan hesaplara ve şifrelere de erişebiliyorlar. Ayrıca kredi kartı numaralarının, özel notların ve daha fazlasının paylaşılmasına da olanak tanınıyor.

Proton’un açıklaması şu şekilde: “Şifrelerinizi aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmak günlük yaşamı daha kolay hale getirir. İş yerinizde kullanıldığında iş birliğini hızlandırabilir, hassas bilgilere erişimi kontrol edebilir ve üretkenliği artırabilirsiniz. Henüz Proton Pass hesabı olmasa bile herkesle paylaşabilirsiniz. Daveti aldıklarında yeni bir hesap oluşturabilecekler ve yalnızca iki tıklamayla paylaşılan kasaya erişebilecekler.”

Ücretsiz bir Proton Pass aboneliğiniz varsa, kasanızı hiçbir ek ücret ödemeden en fazla iki kişiyle paylaşabilirsiniz. Normalde ayda 3,99 ABD doları tutarında olan Proton Pass Plus aboneliği için ödeme yaptıysanız ise kasa başına en fazla dokuz kişiyle 20’ye kadar şifre kasasını paylaşabilirsiniz.

Ayrıca şu andan itibaren Ekim ayı sonuna kadar Proton tüm yeni Proton Pass üyelerinin Proton Pass Plus’a 12 ay boyunca ücretsiz olarak kaydolabilmesini sağlıyor.