Anasayfa Haber Windows İçin Proton Pass Çıktı

Windows İçin Proton Pass Çıktı

Proton Pass Windows

Proton, daha önce iOS ve Android için Proton Pass şifre yöneticisini, Edge, Chrome, Firefox ve Brave web tarayıcıları için web uzantılarını ve kendi web tabanlı uygulamasını yayınlamıştı. Şimdi ise, Windows kullanıcıları uzun zamandır beklenen Proton Pass masaüstü uygulamasını indirebilecek.

Proton, Proton Pass uygulamasının Windows sürümünün kullanıcılara çeşitli web uzantıları ve web uygulamasıyla karşılaştırıldığında bazı avantajlar sunduğunu söylüyor. Bunlardan en önemlisi ise Windows uygulamasının bilgisayarınız çevrimdışıyken bile kullanılabilmesi.

Windows uygulamasının çevrimdışı modu Argon2 karma algoritmasını barındırıyor. Proton, bilgisayarınız internete bağlı olmasa bile bunun şifrelerinizi güvende tutacağını söylüyor. Bu özellik, Proton Pass Plus veya Sınırsız abonelik planı için ödeme yapan kişiler için geçerli olacak.

Diğer Proton Pass mobil uygulamaları ve web tarayıcı uzantılarında olduğu gibi, yeni Windows uygulaması da tüm çevrimiçi kayıt seçenekleri için uçtan uca şifreleme sunuyor. Buna yalnızca şifreler değil, e-posta adresleri ve oturum açma kullanıcı adları da dahildir. Kredi kartı numaraları, kodlar ve daha fazlası gibi verileri bile şifreleyebilir. Hizmet aynı zamanda insanların oturum açma bilgileri olarak kendi e-posta adreslerini kullanmak istemedikleri hizmetlerde oturum açmak için kullanabilecekleri rastgele e-posta adresleri de oluşturabiliyor.

Windows için Proton Pass şirketin web sitesinden artık edinilebiliyor. Şirket, 2024 sonlarında macOS ve Linux için Proton Pass uygulamalarını yayınlayacağını ifade ediyor.