Anasayfa Haber Diablo 4: Vessel of Hatred Duyuruldu

Diablo 4: Vessel of Hatred Duyuruldu

Diablo 4: Vessel of Hatred

BlizzCon 2023 açılış etkinliği sırasında Blizzard tarafından popüler aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 için bazı yeni içeriklerin geleceğini duyuruldu. Diablo 4: Vessel of Hatred oyunun ilk ücretli genişleme paketi olacak.

Blizzard, oyunun resmi sitesindeki bir gönderide şunları belirtti: “Vessel of Hatred, Diablo 4’te başlayan amansız hikayeye devam ederken baş kötü Mephisto’nun kaderini ve onun Sanctuary için şeytani planlarını öğreniyorsunuz. Bunu yapmak için Diablo 4’te yeni olan ve yerel halk tarafından Nahantu olarak bilinen bir bölgeyi ziyaret edeceksiniz. Hikayenin devamı ile yeni oynama yolları, yok edilecek yeni kötülükler ve Diablo evreninde daha önce hiç görülmemiş yepyeni bir Sınıf geliyor.”

Vessel of Hatred da 2024 yılının sonlarında piyasaya sürülecek ve Blizzard, genişlemeyle ilgili daha fazla ayrıntıyı 2024 yazında açıklayacak.

Ek olarak Blizzard, 2. Sezon etkinliğinin ortasında olan Diablo 4 için yakın gelecekte neler olacağını da açıkladı. Blizzard, önümüzdeki hafta Season of the Malignant’daki güçlerden faydalanmanıza olanak sağlayacak beş adet benzersiz, sınıfa özel Yüzük ekleyeceğini söyledi. 5 Aralık tarihinde yeni bir altı haftalık oyun sonu etkinliği olan Abattoir of Zir de oyuna eklenecek.

12 Aralık tarihinde ise oyun, üç hafta sürecek bir tatil etkinliği olan Midwinter Blight’ı başlatacak. Blizzard’ın açıklaması şu şekilde: “Fractured Peaks’in karla kaplı, kış terörü diyarında zorlukla ilerleyin ve gizemli, kırmızı pelerinli bir korku için gözlerinizi dört açın!”

Blizzard ayrıca Diablo 4’ün yaklaşan 3. Sezonunun The Gauntlet adında yeni bir haftalık, dünya çapında rekabetçi mücadeleyi getireceğini de açıkladı. Açıklamaya göre her haftanın sonunda, en yüksek rütbeye sahip savaşçıların isimleri, Seasonal Hall of the Ancients‘ta sonsuza kadar yer alacak.

Son olarak Glass Cannon’dan Diablo’nun masaüstü rol yapma oyunu 2024’te piyasaya sürülecek ve yakın gelecekte bu oyunu finanse etmek için bir Kickstarter kampanyası başlatılacak.