Anasayfa Haber Diablo 4 Ücretsiz Deneme Süreci Steam’de Başladı

Diablo 4 Ücretsiz Deneme Süreci Steam’de Başladı

Diablo 4 Ücretsiz Deneme Steam

Hala Blizzard’ın aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4’ü satın almak konusunda kararsızsanız kaçırılmayacak bir fırsatını var. Blizzard, 28 Kasım tarihine kadar Steam üzerinden Diablo 4 ücretsiz deneme sürecini başlatmış durumda. Ücretsiz oyun süresi boyunca oyundaki oynanabilir karakterlerini 20. seviyeye kadar yükseltebilecek.

Oyunu almaya karar verirseniz Steam Sonbahar İndirimi kapsamında oyunun tamamını satın alırken de tasarruf edebilirsiniz. Oyunun Steam’deki tüm sürümlerinin fiyatı yüzde 40 oranında düşürüldü. Tabii ki Valve’nin oyun mağazasının ülkemizde artık maalesef TL yerine dolar ile ödeme kabul etmesi sonucu fiyatlar oldukça yükselmiş durumda. Oyunun fiyatları şu andaki indirimle sürüme göre 41,99 ile 59,99 dolar arasında değişiyor.

Şu anda oyun, Sezon 2 içerik güncellemesinin ortasında ancak 5 Aralık’ta altı haftalık yeni bir oyun sonu etkinliği olan Abattoir of Zir yayına girecek. 12 Aralık’ta ise üç hafta sürecek tatil etkinliği olan Midwinter Blight başlayacak.

Blizzard’ın Diablo 4’ün ilk büyük ücretli genişleme paketi olan Vessel of Hatred’i BlizzCon 2023 etkinliğinde duyurduğunu da hatırlatalım. Genişleme paketi 2024 sonlarında piyasaya sürülecek.