Anasayfa Haber Mortal Kombat 1 Quan Chi DLC Fragmanı Yayınlandı

Mortal Kombat 1 Quan Chi DLC Fragmanı Yayınlandı

Mortal Kombat 1 Quan Chi DLC Fragmanı

NetherRealm ve Warner Bros Games, Invincible’dan Omni-Man‘i Mortal Kombat 1’deki dövüşçüler listesine eklemişti. Şimdi ise Mortal Kombat 1 için ikinci DLC dövüşçü olan Quan Chi’yi gösteren ilk oynanış fragmanı yayınlandı.

Fragman, Quan Chi’nin Mortal Kombat evreninde hem savaşçı hem de büyücü olarak yeteneklerini gösteriyor. Dövüşçü, yumruklarının ve ayaklarının hedeflerine ışınlanmasına veya aynı alemden dokunaçlar çıkarmasına neden olabilecek portallar açabiliyor. Quan Chi ayrıca, düşmanları yenmek için parlayan kafataslarına benzeyen büyülerle de savaşabilir ve oldukça ustaca ama aynı zamanda karmaşık bir Fatality hamlesine sahip.

Quan Chi ile oynayabilmek için Mortal Kombat 1 Premium Sürümü’nü satın alabilir veya isteğe bağlı Kombat Paketi’ni oyunun Standart Sürümüne ekleyerek Quan Chi DLC indirmesine 12 Aralık’tan bir hafta erken erişebilirsiniz. Diğer herkes ise karaktere 19 Aralık’ta erişebilecek.

Ek olarak, fragmanda oyunun yakında çıkacak olan Kameo Fighters’larından biri olan Khameleon da gösteriliyor. Kadın ninja karakter Ocak ayında Mortal Kombat 1’e eklenecek.

Fragmanın sonunda Quan Chi’nin yaklaşan başka bir DLC dövüşçüsüyle karşı karşıya geldiğini de görüyoruz. Bu, The Suicide Squad filminde ve daha sonra kendi Max yayın programı Peacemaker’da yer alan DC Comics anti-kahramanı Peacemaker olacak. John Cena onu iki kez de canlandırdı ve karakteri Mortal Kombat 1’deki görünümünde seslendirecek. Şubat ayında çıkış yapacak.

Diğer taraftan NetherRealm Başkanı Ed Boon, Brezilya’daki CCXP kongresinde Mortal Kombat 1’in gelecekte Mortal Kombat 11’in Aftermath genişlemesine benzer şekilde hikaye tabanlı bir DLC devamına sahip olacağını doğruladı. Ayrıca Boon, hikaye genişlemesinin büyük bir sürpriz içereceğini söyledi. Boon, ekibin Mortal Kombat 1’i Mortal Kombat 11’den daha uzun süre desteklemeyi planladığını belirtti.