Anasayfa Haber Bethesda, Fallout 76 İçin 2024 Yol Haritasını Duyurdu

Bethesda, Fallout 76 İçin 2024 Yol Haritasını Duyurdu

Fallout 76 2024

Bethesda Softworks tarafından kıyamet sonrası çok oyunculu rol yapma oyunu Fallout 76‘nın piyasaya sürmesinin üzerinden beş yıldan fazla zaman geçti. Şirket yeni bir blog yazısında, oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana 17 milyondan fazla oyuncunun Fallout 76’yı kontrol ettiğini duyurdu. Ayrıca, Fallout 76 için 2024 yılında keşfedilecek yeni alanlarla oyunun içeriğini genişletmek için geniş bir planı sunuldu.

Oyuna kısa süre önce Atlantic City – Boardwalk Paradise eklendi. Bethesda, 2024 baharında bu şehri Atlantic City – America’s Playground başlığı altında daha fazla içerikle açmayı planlıyor. Oyuncular, yerel efsanevi canavar Jersey Şeytanı ile başa çıkmak için yeni bir görev üstlenecekler.

Fallout 76 önümüzdeki yılın ilerleyen dönemlerinde ABD’nin yeni bir bölgesine de yayılacak: “Savaş asla değişmez ancak bu Appalachia’nın mutasyona uğramasını kesinlikle engellemez! 2024’ün sonlarına doğru haritamızı güneye, Shenandoah’ın ormanlık kalbinin derinliklerine doğru genişletiyoruz. Virginia’nın kalbindeki bu keşfedilmemiş, bir zamanlar sakin olan geniş alan yeni bir görev dizisi, gruplar ve ödüller getirecek.”

Bethesda 2024 yılı boyunca birkaç sezon etkinliği daha düzenlemeyi planlıyor. Blog yazısında ayrıca “hem hevesli inşaatçılarımıza hem de maceracılarımıza fayda sağlayacak birkaç ek özellik ve iyileştirme” olacağı belirtiliyor. Bu yeni özellikler ve iyileştirmelerle ilgili ayrıntılar ise henüz açıklanmadı.

Diğer taraftan 12 Nisan tarihinde Amazon Prime Video’da başlayacak olan bir Fallout TV dizisi olduğunu da hatırlatalım.