Anasayfa Mobil Samsung A52 5G, One UI 6.0 Güncellemesi Alıyor

Samsung A52 5G, One UI 6.0 Güncellemesi Alıyor

Samsung, amiral gemisi cihazları için Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini yayınlamaya devam ediyor. One UI 6.0 güncellemesi şimdi de Galaxy A52 5G kullanıcıları ile buluşuyor.

A52 5G, One UI 6.0 Güncellemesi Yayınlandı

Kararlı Android 14 güncellemesini ilk olarak Avrupa’daki Galaxy A52 5G modelleri alacak. Sonrasında ise güncelleme küresel olarak herkese sunulacak.

A52 5G, One UI 6.0 Güncellemesi

One UI 6.0, A52 modelleri için son Android güncellemesi olacak lakin Samsung’un bu modeller için son olarak One UI 6.1 güncellemesini de sunacağı bekleniyor.

Güncelleme yaklaşık olarak 2.2 GB boyutunda ve One UI 6.0 ile gelen yenilenmiş bildirim paneli, basitleştirilmiş ana ekran simge etiketleri, daha ayrıntılı hava durumu ve mobil erişim noktası için tek seferlik şifre gibi özellikleri sunuyor.

Eğer Galaxy A52 5G serisi telefonunuzda güncellemeyi kontrol edip indirmek istiyorsanız telefon ayarlarına girdikten sonra “Yazılım Güncellemesi” sekmesinden güncellemeyi taratın. Güncelleme mevcutsa “İndir ve Yükle” seçeneğine tıklayıp yeni sürümün yeniliklerini cihazınızda deneyimleyebilirsiniz.