Anasayfa Haber Human Resource Machine Ücretsiz Oldu

Human Resource Machine Ücretsiz Oldu

Human Resource Machine Ücretsiz

Epic Games Store günlük ücretsiz oyun hediyesi serisinin yedinci gününde biraz hüsran yaratmış durumda. Bugünün ücretsiz oyunu sadece 19 TL değerindeki Human Resource Machine. Geçtiğimiz gün ise The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition’ın verildiğini hatırlatalım.

2015 yılında piyasaya sürülen Human Resource Machine, geliştirici Tomorrow Corporation tarafından “inekler için bir bulmaca oyunu” olarak tanımlanıyor. Bir kurumsal ofis çalışanı rolünü üstlenerek göreviniz çeşitli temel komutları birleştirerek verilen görevleri tamamlamak ve sonuçta her bulmaca için işleyen bir program oluşturmak.

Stüdyo oyunu şu şekilde açıklıyor: “Human Resource Machine’de bulmacaları çözmek için küçük ofis çalışanları programla. İyi bir çalışan ol! Makineler işini elinden almaya geliyor.

Human Resource Machine, bu tarz oyunların meraklıları için bir bulmaca oyunudur. Her bir seviyede, patronun sana bir iş verir. Küçük ofis çalışanını programlayarak süreci otomatik hale getir. Başarılı olursan, geniş ofis binasında bir yıl daha çalışmak için bir sonraki seviyeye terfi edeceksin. Tebrikler!

Eğer daha önce programlama yapmadıysan endişelenme; programlama dediğimiz şey bulmaca çözmekten ibaret. Tüm 1’leri ve 0’ları ve korkutucu dalgalı parantezleri çıkarırsan, programlama aslında basit, mantıklı, güzel ve herkesin anlayabileceği ve eğlenebileceği bir şey!”

Human Resource Machine’ı 27 Aralık saat 19:00’a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.