Anasayfa Haber Cursed to Golf Ücretsiz Oldu

Cursed to Golf Ücretsiz Oldu

Cursed to Golf Ücretsiz

Epic Games Store günlük hediye oyun promosyonunda bugün başka bir bağımsız oyun daha sunuyor. Human Resource Machine’in yerine gelen Cursed to Golf, promosyon etkinliğinin arka arkaya sekizinci ücretsiz hediyesi olarak duyuruldu.

Cursed to Gold adından bekleyeceğinizin aksine bir spor oyunu değil ve zorluk seviyesi yüksek bir roguelike oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hikaye, Araf’a gönderilmeden önce bir turnuva sırasında ölen profesyonel bir golfçünün etrafında dönüyor. Yaşayanlar diyarına geri dönmeyi ummak için bu lanetli toprakların dolambaçlı on sekiz delikli parkurunu tamamlamanız gerekiyor.

Geliştirici Chuhai Labs oynanışı şu şekilde tanımlıyor: “Cursed to Golf, golfe ve roguelike alt türlerine yeni bir soluk getiriyor. PAR Count içinde bir delikten çıkış yolunu bul ya da lanetin seni sahanın en başına götürsün! Mücadeleyi daha da zorlaştırmak için bu sahalarda kumlu ve zorlu alanlara ek olarak yüksek hızlı pervaneler, dikenler, TNT kutuları, ışınlayıcılar ve çok daha fazla şey yer alıyor. Klasik oyuna getirilen bu çarpık yaklaşımda bunların hepsi son derece doğal!”

2022 yılında piyasaya sürülen oyun, birkaç yıl önceki aynı isimli popüler itch.io demosuna dayanıyor. Bu sürümün temel özellikleri ise şöyle:

  • Golf temalı dünyayı ve Golf Arafı’nın (Golf Purgatory) karakterlerini keşfet
  • 4 biyomdaki rasgele sıralanmış bir parkurda hassas “Golf-Benzeri” oynanış
    • Tuhaf tehlikelerle dolu zindan benzeri zorlu deliklerde gezin
    • 20’den fazla benzersiz Ace Card güçlendirmesini kullanarak tarz ile golf oyna
    • Çevrimiçi skor tablolarında dünyaya meydan oku
    • 70’ten fazla delik seni sonsuza kadar sallamaya devam edecek

Normal fiyatı 32 TL olan Cursed to Golf’ü 28 Aralık saat 19:00’a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.