Anasayfa Haber Escape Academy Ücretsiz Oldu

Escape Academy Ücretsiz Oldu

Escape Academy Ücretsiz

Epic Games Store, 2024 yılının ilk ücretsiz oyununu açıkladı. Escape Academy, dün verilen Ghostrunner hediyesinin yerine gelmiş durumda. 2022 yılında piyasaya sürülen oyun, hem tek başına hem de eşli oyun için birden fazla kaçış odası deneyimi sunuyor.

Escape Academy, Coin Crew Games’ten geliyor. Oyunda kaçanları eğiten özel bir okula gidiyorsunuz ve bu eğitimin bir parçası olarak hepsi alanında gerçek hayattaki uzmanlar tarafından tasarlanmış çok sayıda bulmaca içeren el yapımı kaçış odalarını çözüyorsunuz. Tek başınıza zorlanırsanız, oyun iki oyunculu çevrimiçi kooperatifin yanı sıra yerel bölünmüş ekran oyunu da sunuyor.

Oyunun açıklaması şu şekilde: “Escape Academy’ye hoş geldiniz. En iyi kaçan olmak için eğitin. Bulmacaları çözün. Sunucuları hackleyin. Fakülte ile tanışın. Mükemmel bir fincan çay demleyin. Escape Academy tek oyunculu veya bir arkadaşınızla birlikte – yerel veya çevrimiçi!”

Bulmaca oyununun ayrıca hikayeyi devam ettiren ve daha fazla kaçış odası ekleyen Escape from Anti-Escape Island ve Escape from the Past adında iki ücretli DLC genişlemesi bulunuyor.

Oyunu 2 Ocak sat 19:00’a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.