Anasayfa Haber Ghostrunner Ücretsiz Oldu

Ghostrunner Ücretsiz Oldu

Ghostrunner Ücretsiz

Epic Games Store, 2023 yılının son gününde Ghostrunner oyununu ücretsiz olarak veriyor. Normalde 169 TL değerindeki oyun, Saints Row’un yerini almış durumda. 505 Games tarafından yayımlanan oyun, yılbaşı tatili etkinliğinin arka arkaya verilen 12. ücretsiz oyunu oldu.

One More Level ve Slipgate Ironworks tarafından ortaklaşa geliştirilen Ghostrunner, 2020 yılında duvarda koşma, havada sıçrama ve binalardan aşağı kayma gibi çok çeşitli insanüstü özel teknikler yapabilen bir siberpunk ninja rolünü üstlendiğiniz aksiyon dolu bir platform oyunu olarak piyasaya sürüldü. Hatta özel bir mermi zamanı yeteneği ve güvenilir monomoleküler katananızı kullanarak mermilerden kaçabilir veya saptırabilirsiniz. Bununla birlikte, hem düşmanların hem de oyuncunun tek vuruşta ölmesi, son derece hızlı tempolu savaş yeteneklerinin gelişigüzel değil, zamanında ve doğru bir şekilde kullanılması gerektiği anlamına geliyor.

Oyunun açıklaması şu şekilde: “Ghostrunner tek oyunculu benzersiz bir deneyim sunar: Hızlı tempolu bir oyun, şiddet içeren bir savaş ve bilim kurguyu kıyamet sonrası temalarla bir araya getiren orijinal bir ortam. Bu oyun, zaten sona ermiş bir dünyanın ve hayatta kalmak için savaşan sakinlerinin hikâyesini anlatır.”

Oyunu 1 Ocak 2024 saat 19.00’a kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın.