Anasayfa Haber 20 Minutes Till Dawn Ücretsiz Oldu

20 Minutes Till Dawn Ücretsiz Oldu

20 Minutes Till Dawn Ücretsiz

Epic Games Store, Escape Academy hediyesi sonrasında şimdi de 20 Minutes Till Dawn adlı oyunu ücretsiz olarak veriyor. Flanne tarafından geliştirilen oyunun oynanışı, Vampire Survivors veya benzer bir oyunu oynayan herkese tanıdık gelecek cinsten. Oyun bir hayatta kalma roguelite deneyimi sunuyor.

Haziran 2023’te piyasaya sürülen 20 Minutes Till Dawn oyuncuya geceyi geçirip geçiremeyeceğini görmek için sonsuz ordular gönderiyor. Bu türdeki diğer oyunlarda olduğu gibi 20 dakika süren her turda silahları, rünleri ve özel yeteneklerin yanı sıra bunların yükseltmelerini seçme seçeneğine sahipsiniz ve bu da oldukça zorlu bir deneyime zemin hazırlıyor.

Geliştirici oyunu şöyle açıklıyor: “Sonsuz orduların saldırısıyla yüzleşin ve 20 Minutes Till Dawn’da geceye dayanın. Çeşitli silahlardan, rünlerden ve özel yeteneklerden dinamik yapılar oluşturarak 20 dakika boyunca hayatta kalın. Gün ışığını bir kez daha görebilecek kadar güçlü müsünüz yoksa gecenin yaratıklarının sizi tüketmesine izin mi vereceksiniz?”

20 Minutes Till Dawn, önümüzdeki 24 saat boyunca yani 3 Ocak saat 19:00’a kadar Epic Games Store’dan ücretsiz olarak alınabilecek.