Anasayfa Haber LG DukeBox ve CineBeam Qube CES 2024’te Boy Gösterecek

LG DukeBox ve CineBeam Qube CES 2024’te Boy Gösterecek

LG DukeBox CineBeam Qube CES 2024

6-12 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan CES 2024 etkinliği yaklaşırken LG, DukeBox ve CineBeam Qube gibi ürünlerinin de bulunduğu bazı ürünleri duyurdu.

LG DukeBox, şeffaf OLED panel teknolojisi ile birlikte çalışan vakum tüplü ses ile eski ve yeniyi bir araya getiriyor. Vakum tüplü ses 100 yılı aşkın bir süredir kullanılıyor ve her bir enstrümanı öne çıkaran sıcak bir ses kalitesi üretme becerisiyle seviliyor. DukeBox bu teknolojiyi öne bakan alt hoparlörler ve üstte 360 derece hoparlörlerle birlikte kullanıyor. OLED ekranın şeffaflığı ayarlanabilir olsa da vakum boruları ekstra bir retro hissi için görünür kalıyor.

DukeBox, daha şık, retro bir tasarım isteyen insanlar için bir tür akıllı hoparlör gibi. Eski müzik kutularını anımsatsa da bu cihaz sadece müzikle sınırlı değil. Film gibi içerikleri oynatma ve hatta alevler boyunca görünen tüplerle bir şömine oluşturma seçeneğine sahip.

Şirket ayrıca 120 inç’e kadar 3.840 x 2.160 çözünürlüklü görüntülere sahip bir 4K projektör olan CineBeam Qube gibi sergilenecek diğer ürünü de duyurdu. RGB lazer ışık kaynağı, 450.000:1 kontrast oranı ve DCI-P3 renk gamının yüzde 154’ünü kapsıyor. 1,36 kg ağırlığındaki cihaz ayrıca görüntü eşleme ve bir tutamağa sahip.

DukeBox veya CineBeam Qube’un şu anda bir çıkış tarihi veya fiyatı yok. LG muhtemelen bu ay CES 2024’te bu ve diğer yeni ürünler hakkında daha fazla bilgi yayınlayacak.