Anasayfa Haber Bir İsim Değişikliği Daha: Ubisoft+ Premium Tanıtıldı

Bir İsim Değişikliği Daha: Ubisoft+ Premium Tanıtıldı

Ubisoft+ Premium

Ubisoft, 2019 yılında Uplay+ olarak başlayan ve daha sonra 2020 yılında Ubisoft+ olarak yeniden adlandırılan oyun abonelik hizmetinde bir kez daha değişikliğe gidiyor. Bugünden itibaren Ubisoft+ Multi-Access ve PC Access birleştirilerek Ubisoft+ Premium olarak yeniden adlandırılacak. Ek olarak, PC’de daha ucuz bir Ubisoft+ Classics de oyuncularla buluşabilir.

Ubisoft, Ubisoft+ Premium’un aylık fiyatının hala 17,99 dolar olacağını ve yayıncının tüm yeni oyunlarını ilk gün, bazen de erken sürüm olarak sunacağını belirtti. Buna, 18 Ocak’ta genel kullanıma sunulmasından üç gün önce Ubisoft+ Premium’da mevcut olan Prince of Persia: The Lost Crown da dahil.

Oyun hizmeti, oyunculara Ubisoft’un oyun kütüphanesindeki birçok eski oyuna erişmeye devam edecek ve bu oyunlara bu oyunların premium sürümleri ve DLC içeriği de dahil olacak. Hizmet Xbox, PC ve Amazon Luna kullanıcıları için mevcut durumda ve tek bir abonelik, oyuncuların bu oyunları tüm bu platformlarda oynamasına olanak tanıyacak.

Ubisoft+ Classics planı artık PC kullanıcıları için ayda 7,99 ABD doları tutarında bir fiyatla sunuluyor. Bu hizmet yalnızca yayıncının Far Cry 6, Rainbow Six Siege ve Watch Dogs: Legion gibi eski oyunlarını içeriyor. Ubisoft+ Classics, geçen yıldan bu yana PlayStation+ Extra ve PlayStation+ Premium abonelerine hiçbir ekstra ücret ödemeden sunuluyor. Ubisoft+ Classics’in bir noktada Xbox ve Luna kullanıcılarına sunulup sunulmayacağına dair açıklama ise yok.