Anasayfa Haber Bülten AOC GAMING 24G4X ve 27G4X Oyun Monitörleri Tanıtıldı

AOC GAMING 24G4X ve 27G4X Oyun Monitörleri Tanıtıldı

AOC GAMING 27G4X

AGON by AOC, seneye AOC GAMING ürün grubu için yepyeni bir gaming monitörü serisini tanıtarak başlıyor. Ödüllü G2 serisinin devamı olan yeni G4 serisi tamamen yeni, zarif bir tasarıma sahip. 23.8 inçlik (60 cm) AOC GAMING 24G4X ve 27 inçlik (68 cm) 27G4X modellerinde, doğru renkler ve geniş görüntüleme açıları için Hızlı IPS panelleri, daha da hızlı 180 Hz yenileme hızı, 1 ms GtG’ye çıkabilen tepki süreleri ve NVIDIA G-SYNC uyumluluğu bulunuyor.

Giriş düzeyindeki gaming monitörleri için çıtayı yükselten her iki monitör de, akıcı ve hassas oyunculuğu beraberinde getiren 180 Hz yenileme hızına sahip. 24 inç ve 27 inç ekran ölçülerine uygun olarak, Full HD (1920×1080) çözünürlük oyuncuların, çoğu ana akım GPU ile yüksek kare hızları yakalamalarını sağlıyor. Geniş görüntüleme açılı, renk açısından doğru Hızlı IPS panelleri sayesinde ise bu monitörler gaming dışında kalan basit görüntü/video düzenleme ya da canlı yayın görevlerini yürütebiliyor. Hızlı IPS panelleri sayesinde 1 ms GtG’ye çıkabilen tepki süreleri sayesinde, bu modeller en yüksek düzeyde doğruluk ve netlik isteyen oyuncular için üretildi. Böylelikle oyuncular FPS, battle royale ya da benzeri hız dolu karşılaşmalarda rakiplerini alt ederek hayalet görüntüyü geride bırakıyorlar. Ayrıca monitörler HDR10 desteği de sunuyor ve canlı ve dinamik görseller için HDR sinyalleri alıyor. Her iki model de NVIDIA G-SYNC uyumlu, değişken bir yenileme oranı kullanarak akıcı oynanabilirlik aksiyonu için yırtılmayı ve tutukluğu ortadan kaldırıyor.

AOC GAMING 24G4X

AOC GAMING modellerinin geçmiş nesillerinden geliştirilen bu monitörler, şimdi çevre üzerindeki etkiyi azaltan kağıt dolgu ile paketleniyor. Her iki modelde de rahat gaming oturumları için yükseklik, sağa sola dönme, eğme ve pivot ayarı sağlayan ergonomik bir ayak bulunuyor. Bu ergonomik ayak kullanıcıların sağlıklı bir duruş ile oturmalarını ve monitörleri yalnızca gaming için değil, aynı zamanda da gün içinde ders çalışma ya da iş yapma için kullanmalarını sağlıyor. Şık taban tasarımları sayesinde, modeller masa üstünde daha küçük ayak iziyle, sağlam biçimde oturuyorlar. Flicker-Free özellikte ve LowBlue moduna sahip bu monitörler kullanıcıların geç saatlerde de konforlu bir şekilde oyun oynamalarını sağlıyor. Ayrıca monitör kolu kullanan oyuncular için ise, modeller VESA montaj seçeneği de sunuyorlar. Üstelik 3 taraftan çerçevesiz tasarımları sayesinde, çoklu monitör kurulumları için özellikle uygunlar. Dahili hoparlörler ve kulaklık çıkışı ise kullanıcıların dakikalar içinde tastamam bir oyun kurulumunu elde etmelerini sağlıyor.

Fiyatlandırma ve piyasaya çıkış

Hem 24G4X hem de 27G4X 3 yıl garantiye sahip ve 2024 yılı Ocak ayının sonlarından itibaren, sırasıyla KDV dahil 229 USD ve 249 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.