Anasayfa Haber Spotify, Türkiye Abonelik Fiyatları İçin 2024 Yılının İlk Zammını Yaptı

Spotify, Türkiye Abonelik Fiyatları İçin 2024 Yılının İlk Zammını Yaptı

Spotify Türkiye 2024 zam

Maalesef bugün bir zam haberi de Spotify cephesinden geldi. Spotify, Türkiye için 2024 yılının ilk zammını duyurdu ve Premium müzik hizmetinden faydalanmak isteyenler için fiyatlar oldukça yükseldi.

Spotify Premium Türkiye 2024 Zamlı Fiyatları

Zam sonrasında daha önce aylık 39,99 TL olan Bireysel abonelik planı 59,99 TL‘ye çıkarıldı. Aylık 54,99 TL olan Duo planı 79,99 TL olarak güncellendi. Aylık 64,99 TL olan Aile planı 99,99 TL’ye Öğrenci planı ise 21,99 TL’den 32,99 TL‘ye çıktı.

Bu fiyatların mevcut Spotify Premium aboneleri için Mart ayından itibaren geçerli olacağı ifade ediliyor.

Diğer taraftan geçtiğimiz Aralık ayında şirket içi bir notta Spotify CEO’su Daniel Ek, şirketin maliyetleri düşürmek ve büyümedeki yavaşlamaya hazırlanmak amacıyla iş gücünün %17’sinin işine son verdiğini açıklamış ve şunları söylemişti: “Son iki yılda Spotify’ı gerçekten büyük ve sürdürülebilir bir işletme haline getirmeye gayret ettik. Dünyanın lider ses şirketi olma hedefimize ulaşmak için tasarlanmış ve gelecekte sürekli olarak karlılık, büyüme sağlayacak bir karar aldık. Birçok kez paylaştığım gibi önemli adımlar atmış olsak da hala yapmamız gereken işler var. Ekonomik büyüme önemli ölçüde yavaşladı ve sermaye daha pahalı hâle geldi.”