Anasayfa Haber Spotify Miniplayer Masaüstü Kullanıcıları İçin Sunuldu

Spotify Miniplayer Masaüstü Kullanıcıları İçin Sunuldu

Spotify Miniplayer

Spotify, masaüstü uygulamasına uzun süredir talep edilen bir Miniplayer ekledi. Spotify Miniplayer, hızlı oynatma erişimi sağlarken diğer şeylere odaklanmanıza da olanak tanıyor. Oynatıcı yeniden boyutlandırılabilir kayan pencere, parçaları değiştirmek, çalma listeleri seçmek ve ses seviyesini ayarlamak da dahil olmak üzere sesi kontrol etmenizi sağlıyor. Şirket, özelliğin halihazırda Premium abonelere sunulmaya başladığını belirtiyor ancak ücretsiz plandaki kullanıcılara da özellik ileriki dönemde sunulabilir.

Uygulamanızda kullanıma sunulduktan sonra, uygulamanın sağ alt tarafında, standart oynatma kontrollerinin sağındaki kareye tıklayarak Spotify Masaüstü Miniplayer (özel adı) özelliğini başlatabilirsiniz. Buna tıkladıktan sonra, tam uygulamanın yanında kayan bir pencere beliriyor

Yeniden boyutlandırılabilir mini oynatıcı, videolar için ideal olan kare en boy oranında çalışabiliyor. Daha ince bir çubuk olduğundan özellik minimal düzeyde müdahaleci ve geçerli parçanın bilgilerinin ve albüm kapağının yanında oynatma/duraklatma ve parça atlama kontrolleri sunuyor.

Spotify şu anda 236 milyonu ücretli abone olmak üzere 602 milyon kullanıcısıyla dünyanın en büyük müzik yayını hizmeti konumunda. Windows ve macOS için Spotify masaüstü uygulamasını Spotify web sitesinden indirebilirsiniz.