Anasayfa Haber Doors: Paradox, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Doors: Paradox, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Doors: Paradox ücretsiz

Epic Games Store, Şubat ayının ilk haftasında Doors: Paradox oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor. Normalde 115 TL değerinde olan bağımsız bulmaca oyunu, Infinifactory’nin yerini almış durumda.

Doors: Paradox, geliştirici Big Loop Studios tarafından elle hazırlanmış karmaşık 3 boyutlu dioramaları (veya geliştiricinin deyimiyle kapı-o-ramaları) çözmenizi sağlıyor. Oyunda sihirli kapıların içinde ve çevresinde saklı nesneleri arayacak, aynı zamanda ipuçları bulacak, bilmeceleri çözecek ve sonunda kilitleri açmak ve daha zorlu bulmacalara devam etmek için eşyaları bir araya getireceksiniz.

Doors: Paradox’um mağaza sayfasındaki açıklaması şu şekilde: “Doors: Paradoks, sihir, kafa kaşıma ve 5 saatten fazla eğlence dolu zengin bir dünyada geçen rahatlatıcı, diorama bulmacadan bir kaçış oyunudur!

Keşfedilmemiş bir portaldan sıcacık bir ormana, ardından bereketli bir çöl vahasına ve ardından geleceğe götüren olağanüstü zaman yolculuğu rehberi Zula’ya eşlik mi ediyorsunuz!?

Nereye giderseniz gidin, görev basittir – bulmacaları çözün, kapıyı açın ve bir sonraki heyecan verici yere seyahat edin – sadece kaybolma, yer geniş ve eski sırlarla dolu.”

Oyunu 8 Şubat saat 19:00’a kadar hiçbir ücret ödemeden kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Gelecek haftanın oyunları ise bir değişiklik olmazsa Doki Doki Literature Club Plus! Ve Lost Castle olarak açıklandı.