Anasayfa Haber Xbox Başkanı, ZeniMax ve Activision Oyunlarının Game Pass’te Olacağını Doğruladı

Xbox Başkanı, ZeniMax ve Activision Oyunlarının Game Pass’te Olacağını Doğruladı

ZeniMax, Activision Xbox Game Pass oyunları.

Yakın zamanda yapılan bir röportajda Microsoft Gaming CEO’su Phil Spencer, şirketin Activision Blizzard oyunlarının Game Pass hizmetinde olacağını doğruladı. Spencer, Blizzard’ın yanı sıra Xbox Game Studios’un oyunlarından oluşan tam portföyünün ilk günden itibaren Game Pass’te mevcut olacağını belirtti.

Henüz kesin bir tarih açıklanmamış olsa da, Call of Duty oyunlarını yakın zamanda Game Pass’te görebiliriz.

Firmaların konu ile ilgili açıklamaları ise şu şekilde:

“Amacımız ZeniMax, Activision Blizzard ve XGS-Xbox Game Studios’un tüm oyun portföyünün ilk günden itibaren Game Pass’te yer alması.”

Spencer, Microsoft’un bu oyunların PC, konsol ve bulutta sorunsuz ve eşzamanlı bir şekilde piyasaya sürülmesini sağlamak için çalıştıklarını belirtti.

Ayrıca Microsoft ve Sony, Call of Duty’nin PlayStation’da kalması için Temmuz 2023’te bir anlaşma imzaladı. Spencer, “Oyuncuların küresel olarak favori oyunlarını oynamak için daha fazla seçeneğe sahip olduğu bir geleceği dört gözle bekliyoruz” dedi.

Phil Spencer ayrıca Microsoft’un fiziksel oyunlara olan bağlılığıyla ilgili endişelerini de dile geetirdi. Dijital satışlar çoğu oyuncu tarafından tercih edilse de, Spencer Xbox’ın hala fiziksel disklerde oyun oynamaktan hoşlananları geride bırakmaya niyeti olmadığını açıkça belirtti.

Bazı özel oyunların rakip platformlara geçeceği doğrulanırken, Spencer geçtiğimiz hafta Diablo IV’ün 28 Mart’ta Xbox Game Pass’e geleceğini de duyurdu.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version