Anasayfa Haber Galaxy AI Özelliklerini Getiren One UI 6.1 Güncellemesi Bu Ay Yayınlanacak

Galaxy AI Özelliklerini Getiren One UI 6.1 Güncellemesi Bu Ay Yayınlanacak

samsung galaxy s23 ultra

Geçtiğimiz yılın amiral gemisi Galaxy S23 serisi kutudan One UI 5.1 sürümüyle çıkmıştı. Samsung bu sürümü diğer cihazlara getirmek için cihazların çıkışını beklemedi ve One UI 5.1 sürümünü Galaxy S23 serisi satışa çıkmadan önce Galaxy S22 ve Galaxy Z Fold 4 gibi cihazlar için yayınlandı.

One UI 5.1’den önce, Samsung geleneksel olarak eski cihazlar için One U  güncellemelerini, piyasaya sürdükleri amiral gemisi satın alınabilir hale geldikten sonra yayınlıyordu ve şimdi One UI 6.1 ile şirket bu geleneğe geri döndü.

Galaxy S24 serisi 31 Ocak’ta dünya çapında satışa sunuldu ve Mart ayına girmemize rağmen Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra, One UI 6.1’i çalıştıran tek cihazlar.

Galaxy S24 Serisinin Yapay Zeka Özelliklerini Denedik

Ancak yapay zeka özelliklerini getirecek One UI 6.1 için uygun Galaxy akıllı telefon ve tabletlere sahip olanların daha fazla beklemek zorunda kalmayacağını belirtelim. Samsung’un Şubat ayında yaptığı bir basın açıklamasında da belirttiği gibi, güncelleme bu ay içinde belirli cihazlara sunulmaya başlanacak.

Bu cihazlar arasında Samsung’un 2023 yılında piyasaya sürdüğü amiral gemisi telefonlar ve tabletler (S23, S23+, S23 Ultra, S23 FE, Z Fold 5, Z Flip 5 ve Tab S9 serisi) yer alıyor. Son olarak bu listeye daha fazla cihazın eklenip eklenmeyeceğinin belirsiz olduğunu belirtelim.