Anasayfa Haber The Finals İkinci Sezon Detayları Paylaşıldı

The Finals İkinci Sezon Detayları Paylaşıldı

The Finals İkinci Sezon.

Oynaması ücretsiz nişancı oyunu The Finals, geliştirici Embark tarafından 2023’ün Aralık ayında yayınlandı. Oyuncuların stratejik planlar yapabilecekleri ve yüksek oranda yıkılabilir haritalara sahip oyun kısa sürede popüler oldu.

Steam’in oyuncu sayısı lansmandan bu yana biraz azaldı. Ancak bu istatistikler 14 Mart’ta gelecek olan yeni güncellemeyle değişebilir. Geliştirici Embark, yayınlayacağı yeni güncellemeyle oyuna yeni bir harita, yeni silahlar ve yeni araçlar ekliyor.

Bilindiği üzere, oyunun kurgusal arka planında yakın gelecekte oyuncuların sanal bir ortamda sanal karakterleri kontrol ettiği popüler bir oyun programı var. Bu yeni programda oyuncular birbirleriyle savaşıyor ve kazanan bolca ödülün sahibi oluyor.

İkinci sezonda oyuna yeni hafif, orta ve ağır oyuncu sınıfları için yeni silahlar ekleniyor. Ayrıca oyuncuların deneyebilmeleri için yeni araçlar da geliyor. Tüm bunların yanında oyuna Power Shift adı verilen yeni bir mod da ekleniyor. Bu 5’e 5 modda oyuncular yoluna çıkan her şeyi parçalayan hareketli bir platformu ele geçirmeye çalışıyorlar.

Yeni güncelleme 14 Mart tarihinde Steam, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 platformlarında oynanabilir olacak.