Anasayfa Haber WhatsApp Üçüncü Taraf Sohbet Özelliği Üzerinde Çalışıyor

WhatsApp Üçüncü Taraf Sohbet Özelliği Üzerinde Çalışıyor

WhatsApp Dosya Paylaşım Sistemi

WhatsApp, uzun zamandır üçüncü taraf sohbetleri uygulamaya ekleme özelliği üzerinde çalışıyor. DMA düzenlemelerine uymak için geliştirilen bu özellik hakkındaki bilgilere WhatsApp’ın önceki beta sürümlerinde rastlamıştık.

TheSpAndroid sitesinden bir kullanıcı, WhatsApp’ın üçüncü taraf sohbet desteğini etkinleştirdiğini gösteren bir video yayınladı. Yayınlanan videoda kullanıcı arayüzünün daha önce mevcut olan ayrıntılarla uyumlu olduğunu ortada.

Videoya göre, üçüncü taraf sohbetlerini etkinleştirme seçeneği uygulamanın Hesaplar bölümünde mevcut. Bu özelliği etkinleştirdiğinizde WhatsApp, üçüncü taraf bir uygulamada biriyle mesajlaştığınız konusunda sizi uyarıyor.

Uygulama, ilk katılım sürecinde üçüncü taraf uygulamaları seçmenize izin verecek. Şirket sizin adınızı veya profil fotoğrafını paylaşmazken, üçüncü taraf uygulamaların sizin telefon numaranıza erişebileceğini unutmayın.

Üçüncü taraf sohbetlerini devre dışı bırakırsanız artık mesaj gönderemez veya alamazsınız. Bu durumda mevcut konuşmalarınız da salt okunur hale gelecek. Bununla birlikte, bu özellik henüz geliştirme aşamasında olduğundan, genel kullanıma sunulduğunda farklılıklar görülebilir.