Anasayfa Haber Dragon’s Dogma 2, NVIDIA DLSS Kalite İyileştirmeleri ve Daha Fazlasını Alacak

Dragon’s Dogma 2, NVIDIA DLSS Kalite İyileştirmeleri ve Daha Fazlasını Alacak

Dragon’s Dogma 2 NVIDIA DLSS

Capcom tarafından yapılan duyuruya göre Dragon’s Dogma 2, gelecekte NVIDIA DLSS kalite iyileştirmeleri ve konsollarda ek grafik seçenekleri de dahil olmak üzere pek çok iyileştirme alacak.

CAPCOM, geliştirme ekibinin ne üzerinde çalıştığına dair ek ayrıntıları açıkladı. Kayıtlı veriler zaten mevcut olduğunda yeni bir oyun başlatma seçeneğinin yanı sıra ekip, Piyon Loncalarında mevcut olan Arise ve ana piyonun düzenlenmesine olanak tanıyan Metamorfoz Sanatı öğelerinin sayısını 99’a çıkaracak ve bu da görevi oyuncuların kendi evlerini daha erken elde etmelerine ve çeşitli metin görüntüleme ve hata düzeltmelerine olanak tanıyacak.

Gelecekteki Dragon’s Dogma 2 güncellemeleri aynı zamanda oyunun en kritik sorunlarından bazılarını da çözecek. Konsollara 30 FPS sınır seçeneğinin yanı sıra hareket bulanıklığı ve ışın izlemeyi kapatma seçeneği de eklenecek ancak bu seçeneklerin kapatılmasının kare hızını önemli ölçüde artırması beklenmiyor. Gerçek performans iyileştirmeleri ise gelecekteki güncellemelerde gelecek. CAPCOM, oyunun PC sürümü için ayrıca NVIDIA DLSS kalitesini iyileştirmeyi ve modellerin bazı belirli ayarlarda düşük kalitede görünmesine neden olan bir sorunu düzeltmeyi planlıyor.

Dragon’s Dogma 2 artık PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’de mevcut.