Anasayfa Haber Assassin’s Creed Shadows Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Assassin’s Creed Shadows Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Assassin's Creed Shadows Sinematik Fragmanı

Ubisoft daha önce duyurduğu gibi Assassin’s Creed Shadows için ilk sinematik fragmanı yayınladı. Fragman, oyunun geçeceği feodal Japonya ortamına ve iki yeni kahramana ilk bakış olanağı sağlıyor.

Sengoku döneminin sonlarında (16. yüzyılın sonları) geçen Assassin’s Creed Shadows, gerçek hayattaki tarihi samuray Yasuke’yi ve Japon şinobi Naoe’yi kahramanlar olarak tanıtıyor. Ubisoft, iki karakterin hikaye akışının nasıl kesiştiği konusunda şunları söyledi: “Assassin’s Creed Shadows’un ikili kahramanları, sonunda Japonya’yı birleştirme hedefi ordusunu ve Yasuke’yi İkinci Tenshō Iga Savaşı için Iga eyaletine götüren Nobunaga tarafından bir araya getiriliyor. Igan direnişi, Nobunaga’nın ordusu tarafından büyük ölçüde yenilgiye uğratılmış olsa da Naoe’nin babası tarafından cesurca yönetiliyor. İki kahraman birbirini Nobunaga aracılığıyla buluyor, ancak bariz nedenlerden dolayı tam olarak harika bir başlangıç ​​yapamıyorlar.”

Yasuke ve Naoe farklı dövüş türlerine sahip olacak. Samuray Yasuke, çeşitli yakın dövüş silahlarını kullanabilen ve zırhı sayesinde daha fazla darbe alabilen bir hasar verici olacak. Suikastçı olan Naoe, gizli bir bıçağa sahip olan tek kişi olacak ve klasik parkur ve araç-gereç öğelerini kullanırken aynı zamanda gizlilik ve kaçmaya dayalı dövüşe çok daha fazla güvenecek.

Ubisoft ayrıca oyunda zaman geçtikçe mevsimlerin değiştirilmesi ve gizlilik için gerçek gölgelerin kullanılması gibi yeni unsurların da oyunda yer alacağını söyledi. Şirket şunları ekliyor: “Oyun dünyası dinamik ve son derece ayrıntılı, oyuncuların içinde kaybolmasını sağlamak amacıyla inşa edildi – ve hem Naoe hem de Yasuke olarak oyuncular, kendilerini çevreleyen güzelliklerle bağlantı kurmanın yeni ve benzersiz yollarına sahip olacaklar.”

Assassin’s Creed Shadows, 15 Kasım’da PC (Ubisoft Store ve Epic Games Store), Xbox Series X|S, PlayStation 5, Apple Silicon Mac’ler ve Amazon Luna platformlarında yayınlanacak. Oyun aynı zamanda Ubisoft Plus Premium aboneliği aracılığıyla da satışa sunulacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version