Anasayfa Haber Bülten HP, Oyun Markaları OMEN ve HyperX’in Yeni Ürünlerini Tanıttı

HP, Oyun Markaları OMEN ve HyperX’in Yeni Ürünlerini Tanıttı

Yeni haberlerini ilk olarak CES 2024’te veren HP, nerede olurlarla olsunlar tüm oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak için oyun portföyünü genişletmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Yeni OMEN 17 Oyun Dizüstü Bilgisayarı, daha büyük ekranları tercih eden ve ister içerik oluşturucu ister öğrenci olsun birçok farklı ilgi noktası olan oyuncuların taleplerini karşılamak için tasarlandı ve mükemmel performans ve yüksek kaliteli görseller sunuyor. Ayrıca HyperX Pulsefire Haste 2 Core Kablosuz Oyun Faresi‘ni ve HyperX Cloud MIX Buds 2 Kulaklıklar‘ı piyasaya süren HP, yüksek performans ve oyunları engellemeyen bir ses deneyimi sunuyor.

Yeni OMEN 17 özellikleri

  • Sürükleyici görseller: 17,3 inç isteğe bağlı büyük QHD ekranı, 48-240 Hz VRR yenileme hızı, hızlı 3 ms tepki süresi ve IPS ekran teknolojisi ile bu dizüstü bilgisayar, kristal netliğinde ayrıntılarla hızlı ve duyarlı oyun deneyimi sunuyor.
  • Yapay zeka etkin: Hızlı başlatma için özel bir Copilot tuşu ile donatılmış ilk OMEN oyun dizüstü bilgisayarı, üstün ses/video deneyimi için AI sürücülü OMEN kamera ve ses geliştiriciden de yararlanıyor. HP’ye özel Otter.ai ses kaydı işlevi ve yapay zeka tarafından oluşturulan notlar sayesinde toplantılar veya ders notları sorun olmaktan çıkıyor.
  • Serin, havalı ve özelleştirilebilir: OMEN Tempest Cooling, üç taraflı havalandırma ve çift 12V fan ile yoğun oyun sırasında bile dizüstü bilgisayarı serin tutuyor. Kullanıcılar OMEN Gaming Hub’ın Light Studio’su aracılığıyla RGB klavye aydınlatması ile cihazı kişiselleştirerek benzersiz bir tarz ortaya koyabiliyor.
  • Performans odaklı tasarım: Sağlam büyük ekranlı dizüstü bilgisayar, zorlu oyunlar ve uygulamalar için olağanüstü performans sunan AMD Ryzen™ 9 8945HS NPU içeriyor ve çarpıcı görseller ve akıcı oyun deneyimi sağlayan Nvidia GeForce RTX 4070’e kadar Dizüstü Bilgisayar GPU’suna sahip.
  • HyperX tarafından ustalıkla ayarlanmış ses: Ses performansı, ince ayrıntıların daha yüksek sesler tarafından gölgelenmemesini sağlamak için netlik ve spektral denge amacıyla özel olarak ayarlanmış.

Gerçekten sürükleyici bir deneyim sunmak için yalnızca harika bir dizüstü veya masaüstü bilgisayara değil, aynı zamanda birinci sınıf oyun donanımlarına da ihtiyaç var. HyperX’in en yeni aksesuarları, dikkat dağıtmadan güvenilir performans ve ses sunarak oyun oynamak veya oynatmak için tasarlandı:

HyperX Pulsefire Haste 2 Core Kablosuz Oyun Faresi

HyperX Pulsefire Haste 2 Core Kablosuz Oyun Faresi

Tek bir AAA pil ile çalışan ve yalnızca 70 gram ağırlığında olan bu fare, 100 saate kadar yüksek hızlı 2,4 GHz bağlantı veya daha da uzun pil ömrü için Bluetooth modu üzerinden oyun oynayabiliyor. HyperX Custom Core Sensörü ile 12.000 DPI’a kadar güç sağlayabiliyor ve 20 milyon tıklamaya kadar kullanım ömrüne sahip TTC Gold anahtarları ile en çok ihtiyaç duyduğunuz anda oyun güvenilirliği sunuyor.

HyperX Cloud MIX Buds 2 Kulaklık

Bu kulaklıklar, oyun ve ses deneyimini her yerde, her zaman yükseltmek için tasarlandı. Ultra düşük gecikmeli dongle’ı, birden fazla platformda sorunsuz oyun oynamak için gecikmesiz bir bağlantı sağlıyor. Bluetooth 5.3 LE Audio teknolojisi gelişmiş ses kalitesi, daha uzun pil ömrü ve daha istikrarlı bir kablosuz bağlantı sunuyor. Hibrit Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliği, oyuna odaklanmaya devam etmek için dışarıdan gelen kesintileri engelliyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version