Anasayfa Haber ChatGPT, Veri Analizleri için Google Drive ve OneDrive Desteği Sunuyor

ChatGPT, Veri Analizleri için Google Drive ve OneDrive Desteği Sunuyor

ChatGPT Veri Analizleri Google Drive OneDrive

OpenAI, ChatGPT yapay zeka sohbet robotunun veri analizi yeteneklerine katkıda bulunan büyük bir güncelleme duyurdu. Şirket, bu iyileştirmelerin veri kümeleriyle çalışma sürecini kolaylaştıracağı belirtilirken veriler için daha etkileşimli araçlar sağlanıyor.

OpenAI artık dosyaları doğrudan Google Drive ve Microsoft OneDrive bulut depolama hizmetlerinden yüklemenin mümkün olacağını söylüyor. Böylece dosyaları ChatGPT’ye yüklemeden önce indirme ihtiyacı ortadan kaldırılıyor. Bu destek sayesinde yapay zeka sohbet robotu, E-Tablolar, Dokümanlar, Slaytlar gibi Google hizmetlerine ve Excel, Word ve PowerPoint gibi Microsoft platformlarına erişebilecek.

Başka bir güncelleme, tablolar ve grafikler için genişletilebilir bir görünümün sunulması olacak. Kullanıcılar bir veri kümesi eklediğinde ChatGPT tam ekran görünümüne genişletilebilen etkileşimli bir tablo oluşturacak. Ek olarak kullanıcılar, takip soruları sormak veya ChatGPT’nin önerilen istemleri arasından seçim yapmak için tablonun belirli alanlarına tıklayabilecek.

ChatGPT artık çubuk, çizgi, pasta ve dağılım grafikleri dahil olmak üzere özelleştirilebilir ve etkileşimli grafikler de sunabiliyor. Kullanıcılar grafik öğelerinin üzerine gelebilecek, ek sorular sorabilecek veya renkleri seçebilecek. Kullanıcılara sunumlarda veya belgelerde kullanmak üzere bu grafikleri indirme olanağı da sunulacak.

OpenAI, GPT-4o‘daki veri analizi iyileştirmelerinin önümüzdeki haftalarda ChatGPT Plus, Team ve Enterprise kullanıcılarına sunulacağını söylüyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version