Anasayfa Haber Yeni iPad Modelleri Ne Zaman Tanıtılacak?

Yeni iPad Modelleri Ne Zaman Tanıtılacak?

yeni iPad modelleri

Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan son raporlara göre yeni iPad modelleri önümüzdeki ay resmi olarak duyurulabilir.

Son zamanlarda iPhone 12 sızıntılarıyla gündeme gelen Ming-Chi Kuo, şimdi de yeni iPad modelleri ile ilgili yeni detayları takipçileriyle paylaştı.

Bu kısımda Apple’ın önümüzdeki ay 10.8 inç ve 8.5 inç olmak üzere iki farklı iPad modelini tanıtacağını belirtti. Şimdilik bu modeller ile ilgili herhangi bir net bir bilgi paylaşılmadı. Ancak Kuo’nun güvenilir kaynaklarca elde ettiği bilgilere göre 8.5 inç boyutundaki modelin iPad Mini serisine dahil olacağını görmekteyiz.

Bunun yanı sıra 10.8 inçlik modelin hangi seriye ait olacağı bilinmiyor. Fakat bu kısımda paylaşılan bilgilere göre bahsi geçen bu modelin 10.2 inçlik iPad veya 10.5 inçlik iPad Air serisine ait olacağı düşünülüyor.

Bildiğiniz gibi Apple, iPad Mini serisini en son Mart 2019’da A12 Bionic işlemci ile güncellemişti. Ayrıca yeni iPad Mini modelinde kullanıcılara daha gelişmiş bir ön kamerada sunan Apple, aynı zamanda Apple Pencil desteğini de beraberinde getirmişti.

Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi şimdilik yeni nesil modellerin hangi özelliklerle geleceği bilinmiyor. Fakat Apple’a yakınlığıyla bilinen kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda her iki modelde de 20W hızlı şarj desteğine yer verileceği tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir: Huawei Mate 40 Ekranı Nasıl Olacak?