100'den Fazla Dil Bildiğinizi Biliyor muydunuz? Microsoft SwiftKey

Microsoft SwiftKey klavyesi, yazma stilinizi öğrenen akıllı ve özelleştirilebilir bir klavyedir. Klavye, Android ve iPhone cihazlar için kullanılabilir. Microsoft SwiftKey, yazma stilinizi öğrenerek size daha doğru otomatik düzeltme ve tahminler sağlar. Ayrıca, yüzlerce ücretsiz klavye teması arasından seçim yapabilir veya kendi klavye temanızı tasarlayabilirsiniz. Klavye, çekerek yazma özelliği ile harften harfe kolayca kaydırmanıza olanak tanır. Ayrıca, yazım hatalarınızı, atlanan boşlukları ve eksik harfleri sizin yerinize düzeltmek üzere belirler. Microsoft SwiftKey, kişiselleştirilmiş yazma araç çubuğu ile GIF'ler, Pano, Çeviri, Çıkartmalar ve daha fazlası gibi sevdiğiniz yazma araçlarına hızlı erişim sağlar. Klavye, 100'den fazla dili çevirerek yazabilir. Microsoft SwiftKey, yazma işlemini daha hızlı ve daha kolay hale getiren özelliklerle doludur.
Ayrıca Bing AI ile desteklenen SwiftKey ile kendi resimlerinizi oluşturabilir, kendi memlerinizi oluşturabilir, yazınızın üslubunu değiştirebilir, paragraflar yazdırabilir ve Copilot ile konuşabilirsiniz.


Bir sürü tema veya kendi özel resminizle yaptığınız tema:


Flow hareketiyle yazmak mükemmel, tek dokunuşla yazmak:


Tarzınızı bir sürü GIF ve çıkartmayla konuşturun:


Türkçeyi bilen klavye, siz sadece dokunun. Saçma sapan harfler yanyana gelince onları düzeltmek SwiftKey'de:


Öğrenir, hatırlar ve kolaylaştırır:


100'den fazla dil bildiğinizi biliyor muydunuz:


Yapay zeka ile çok şey yapabilirsiniz fakat kendi memlerinizi oluşturabileceğinizi söylesem:


SwiftKey'i kullanın. 1 hafta afallarsınız sonra alışırsınız. Ben Çeviri özelliğini çok beğeniyorum. Discord'da yabancılar ile çok rahat konuşabiliyorum.

İndirmek için tıklayın:
  • RE4wIPV.jpeg
    22 KB · Görüntüleme: 24
İfadeler: MertT1029 ve Rouly
Yazar hakkında
canerkosedag.com'un kurucusuyum. Bu benim kişisel şahsi düşüncelerimi paylaştığım özgür platformum.

Psikiyatrist olmak hayalim.

Yorumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…