Casper Bilgisayar

  • Ekleyen Semi
  • Oluşturma tarihi
  • Blog girdisi okuma süresi 1 dakika okuma
Girdi Tarihi: 10 Ağustos 2014

Arkadaşlar biliyorsunuz ki Casper bilgisayar üreticisinden kimse memnun değil. Fakat blog'un devamın da okuyacaklarınız tamamen gerçek.

4 sene önce Casper bir bilgisayar aldım. Tabii o zaman bilinçsizdim bilmiyordum hangi marka,hangi pc alınacak. Bilgisayarım ilk zamanlarda günde 4 saat çalıştı. Fakat 4. ayından itibaren pc kapanmaz oldu neredeyse. Mesela şu zamanlarda bilgisayar yaklaşık 20 saat açık kalıyor. Zaman zaman oyunda oynuyorum. İnternettede geziniyorum 1080p videoda izliyorum,Dreamweaver'de kodda yazıyorum. 4 senede bilgisayar ne garantiye gitti,ne ısınmadan kapandı nede bir hasar oluştu vallahi taş gibi çalışıyor adeta. Ben onlarca kişilerin şikayetlerini anlıyorum bir sözüm yok onlara ama binde bir sağlam bilgisayar çıkmış oda bana denk geldi. Çok kişi gördüm övülen markalardan alıp'ta ısınmadan kapanan,performans alamayan vb. şeylerden şikayetçi olan.
Peki ya bu bilgisayarın özellikleri ne der iseniz?
  • İ3 İşlemci
  • 500 Gb samsung sabit disk
  • Windows 8 işletim sistemi(Orjinali Windows 7)
  • 3 Gb Ram Bellek
  • Pegatron IPMIP-H55 Anakart
  • favicons
    A
    TI Radeon HD 4300/4500 Series Ekran Kartı(2Gb)
Fakat Siz Yinede İşinizi Şansa Bırakmadan Bilgisayar Toplayın ve ya Casper Marka Bilgisayar Almayın!.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yorumlar

sungurco: 11 Ağustos 2014

2007 yılında almış olduğum Casper masaüstü bilgisayar,şuan odanın bir köşesinde çalışır vaziyette ve bugüne kadar hiç tamir yüzü görmemiştir.
 
FireStorm: 11 Ağustos 2014

Biz ne kadar uzun süre çalıştığına değil, performans'ına bakarız. Her bilgisayar 24 saat çalışabilir. Fakat Casper hiçbir zaman toplama bilgisayar'ın gücüne yetişemeyecek. Hep bu ucuz parçalar alıp, bilgisayarı pahalı satmasından olacak.
 
Lugotorix: 12 Ağustos 2014

Casper ne olursa olsun Casper dir. Casper pişmanlıktır. İ7 işlemciye gt 640 ekran kartı koymak ile ünlenmiştir. :)
 
Murat Aşan: 12 Ağustos 2014

Bir tek Casper değil ki yeterli performans vermeyen. Diğer markalarda da oluyor, ama toplama PC gücüne hiç bir marka yetişemez çünkü adı üstünde toplama ne üdüğü belirsizdir.
 
Emou: 14 Ağustos 2014

Casper eski bilgisayarlarında soğutmayı yeteri kadar iyi yaptıysa bilemem ama 2,5 yıl önce aldığım bilgisayarda aşırı ısınma söz konusu :).
 
Murat Aşan: 14 Ağustos 2014

İşlemci üzerindeki fanı kaldır bakalım üzerinde termal macun var mı yada üzerinde jelatin var mı?
Öyle olan çok kişi gördüm belki oda öyledir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Semi
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
800
Yorumlar
9
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

  • 06.10.2025
    Bugün doktorda işlerim vardı. Bugün Yaptıklarım Sadece Matematik çalışabildim, Rasyonel...
  • 30.08.2025
    İlk haftayı noktalıyorum. Yarın yani pazar günü biraz dinleneceğim. Bu hafta neler yaptım...
  • "-loji" Ekli Bilimlerin Türkçe Çevirileri
    Merhaba! Bugün sizinle bazı bilim dallarının Türkçe çevirisine bakacağız. Vakit kaybetmeden...
  • Türkçemizin Durumu Hakkında
    Türkçemiz, güzel dilimiz, maalesef ki son yıllarda hırpalanıyor. Onu kullanmayı çoğu kişi...
  • Fumo Galerisi
    Bu başlık altında kendi çektiğiniz ya da internetin derin köşelerinden bulduğunuz über Fumo...

Semi adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı