Hurafelere Aldanan İnsanlarımız

  • Ekleyen Azyer_Cokisyapar
  • Oluşturma tarihi
  • Blog girdisi okuma süresi 1 dakika okuma
Facebook'ta ne kadar Android uygulama reklamı varsa altındaki yorumlar bölümünde onlarca insan copy paste ederek bir hurafeyi paylaşıyor. Böyle şeylere inanmayın gözünüzü seveyim. Biraz aydın olun. Gülmekle üzülmek arasında kalıyorum. İşte o hurafe :) Olduğu gibi paylaşıyorum.

Arkadaşlar gerçek mi değilmi bilmiyorum ama paylaşıyorum az önce facebook taki bir yazinin altında bu yorumu buldum bir kız paylaşmış bende onu yazıyorum... Sude Tunç Ben 13 yaşında bir kız çocoğuyum. Amansız bir hastalığa yakalandım. Doktorlar bira çare bulamadılar. Göz Yaşlarımla şehirler şeyhi Hz. Hüseyinin kız kardeşi olan Hz. Zeynep'in türbesini ziyaret ettim. ve orada uykuya daldım. Uykum sıarasında Hz. Zeynep ağzıma su döküyordu. Allah'ın izniyle iyi olacaksın diye müjde veridi ve başımdan geçen bu olayı yazıp halka dağıtmamı istedi. Bende bu isteğini yerine getirdim. Bir tanesini fakirbir kişiye verdim. 13 gün sonra zengin oldu. Bir tanesini zengin bir insana verdim, umursamadı. 13 gün sonra servetini yitirdi. Bir tanesini bir memura verdim. Oda önemsemedi 13 gün sonra hapse girdi. İnananlar mutlu, inanmayanlar perişan oldu. Bu yazı kimin eline geçerse 13 ad. çoğaltsın 13 kişiye dağıtsın. Bu yazıyı yazıp dağıtan kişinin muradı ( Dileği ) 13 gün sonra gerçekleşecek Allah'ın izniyle. Hz. Zeynep'in şefkatiyle 13 gün sonra murada erecektir. Bu yazıyı okumaz, umursamazsanız,ilgilenmezseniz, çoğaltıp dağıtmazsanız 13 gün sonra FELEKATE uğruyabilirisiniz. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinizden hiç eksik olmasın. Acele edin 13 gün sonra dileğiniz kabul buyurur.

Yorumlar

Bugün gerçek olarak inanılan bütün tanrılar da bir gün hurafe olacak bunu unutma. Nasıl ki eski yunan mitolojisindeki tanrılara bir zamanlar insanlar inanırken bugün onlara mitoloji diyorsak :)
 
Son düzenleme:
A
Allah yoksa şu dağları kim yarattı ? :)
Yıl olmuş 2015. Hala kendine ateistim diyebilen varsa, ya cahilliğinin zirvesindedir ya da sırf etraftaki insanların ilgisini çekebilmek için saçmalıyordur. Ateistlerin büyük bölümü "tesadüf" denilen ve aslında var olmayan bu kavrama bel bağlarlar. Önce bu zinciri kırmak gerekir. Bu yüzden muhteşem bir bilimsel gerçekten ve bunun olasılık hesabından bahsedebiliriz. Bir insanın varolabilmesi için gerekli olan DNA'daki nükleotidlerin ard arda istenilen sırada dizilebilmesi ihtimali 10 üzeri 600'de 1 dir. Malum arkadaş, sen tesadüf eseri mi ortaya çıktın?
 
Son düzenleme:

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Azyer_Cokisyapar
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
222
Yorumlar
2
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı