Havit Gamenote H2039bg Kablosuz Kulaklık incelemesi ve deneyimlerim.

Herkese öncelikle merhaba kendimi tanıtmama fazla gerek yok her neyse konumuza dönelim. Havit Gamenote H2039bg adlı bir kulaklığı ve deneyimlerimi sizlere sunucağım.

Öncelikle deneyimlerime geçmeden önce kulaklığın özellikleriyle başlamak istiyorum sonrasında kutu içeriği hakkında fotoğrafsız kısa bilgi geçeceğim.
Kulaklığın özellikleri aşağıda yazılan gibidir fazla detaylı yazamadıysam kusura bakmayın.

Modeli: Havit Gamenote H2039bg wireless
Gecikme süresi: 25 ms
Çıkarılabilinir manyetik kulaklık kabuğu ( kutusundan 2 tane fazladan çıkıyor)
50mm sürüceye sahip bir kulaklık
RGB bulunmakta ve kulaklığın üzerinden kapatabiliyorsunuz.
USB girişinden şarj edebilir jak girişinden sesleri alabilirsiniz ve kutunun içinden dongle çıkıyor

Son olarak kulaklığın üzerindeki tuşlardan bahsedeyim.

Herkesin alıştığı mikrofonu açma kapatma var ve açıldığını ve "kapandığını anlıyalım diye sesli uyarısı var ( bunu neden yazdım bilmiyorum :D )"
Kulaklık kablosuz olduğu için açma kapatma düğmesi var herkes wireless ve bluetooth kulaklıkları az çok tahmin ediyorsa biliyordur
RGB ışıkları kapatmak için bir tuş var ve şarjın yavaş bitmesini isteyenler için iyi bir seçenek
Ses kısma ve açma tuşu var ve videolarınızı müziklerinizide durdurabiliryorsunuz bir tuş üzerinden
Kulaklığı kablolu kullanmak isteyenler için jak girişi var ve şarj etmek isteyenler içinde type-c girişi var.


Herşey üstte yazıldığı gibidir daha fazla detaya inerek canınızı sıkmak istemiyorum kısaca kutu içeriğinden bahsetmek istiyorum

1 tane stiker
1 tane sarj etmeniz için type-c kablosu
sarj olurken kullanmak isterseniz jak kablosu da yanında geliyor
1 tane çıkarıp takabilidiğiniz mikrofon ve taktıktan sonra biraz oynatırsanız kilitliyor ve kilidi açıyor (mikrofon açma kapama değil)
Son olarak 2 tane kulaklık kabuğu çıkıyor.

Kutu içeriği bu kadar ve fazlasını merak edenler için özet geçeyim küçük 1 2 önemsiz kağıt çıktı başka birşey çıkmadı kutu içeriği üstteki gibi

Sizleri sıktıysam kusura bakmayın almak isteyen arkadaşlar için özet geçmem ve bilgi vermem gerekiyordu şimdi deneyimlerime geçiyorum. Kulaklık kargodan dün geldi ve şuanlık ses kalitesi diğer rakiplerine göre iyi geldi bana kablosuz yani wireless kulaklık arayanlar ve bütçesi az olanlar için 1700 tlye alınabilinir bir wireless kulaklık olduğunu düşünüyorum uzun kullanım sonrasında güncel tutmayı planlıyorum.Belirtmek istediğim bir husus daha var bir kaç tl fazla verip iyisini alabilirdim ama sadece youtubede incelemeleri olduğunu forumlarda fazla yorum bulamadığım için test edip insanları bilgilendirmek amacıyla yazdım dediğim gibi uzun kullanımdan sonra güncel tutucağım ve süre isteyenler içinde 1 veya 2 hafta içersinde unutmazsam güncel tutacağım ve sizi merakta bırakmıcağım.

Kulaklığın göresilini merak eden arkadaşlar için görseli aşağıya bırakıyorum umarım yazdıklarımı size iyi aktarabilmişimdir.

1713710427265.jpeg



Okuduğunuz için zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
  • Beğen
İfadeler: oEnesQLF ve GFYT

Yorumlar

Arkadaşlar 2000 TL bütçem var sizce H2039bg alınır mı? Diğer konularda hep insanlar bir süre sonra bozulduğunu söylemiş bende FUXI-H7 ile H2039bg arasında kaldım. Hangisini almam daha sağlıklı olur veya başka bir modele mi yöneleyim.

H2039bg yi yeni aldım gayet memnunum fakat 2 oda araya girince ses kesiliyor.
 
H2039bg yi yeni aldım gayet memnunum fakat 2 oda araya girince ses kesiliyor.

Diğer konularda ve bazı incelemelerde ses kalitesinin kötü olduğunu söylüyorlar sizce söylendiği kadar kötü mü ses kasma falan konusunda bir sıkıntım yok arada bir Fortnite LoL falan oynuyorum sadece bir de rahatmı çünkü eski kulaklığımda havitti ve başımı ağrıtıyordu fazlasıyla.
 
Konuyu hortlatıyorum efendim. Daha önce Havit 2002p modelini kullanıyordum ve mikrofon hoparlör kalitesinden memnundum fakat kulaklığı bozdum. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum acaba mikrofonu nasıldır? Ses kalitesi ve yüksekliği nasıldır? Bilmek isterim yardımcı olursanız sevinirim.
 
merhaba birşey sormak istiyorum.kulaklığı bende satın aldım.3.5mm jack dan kullandığımda mikrofonu kullanamıyorum.sadece kablosuzda mı kullanabilirim mikrofonu.
 
Hocam kulaklıkta herhangi bir sorun çıktımı uzun kullanımda bende almayı düşünüyorum çünkü.

Ben aldım 2 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorunu cıkmadı hala. Cok memnunum. Şarjıda bayağı gidiyor.(RGB kapalı kullanıyorum)
 
Ben aldım 2 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorunu cıkmadı hala. Cok memnunum. Şarjıda bayağı gidiyor.(RGB kapalı kullanıyorum)
Hocam kusura bakmayın hortlatmış gibi oldum, hala aktif olarak kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız nasıl memnun musunuz?
 
Hocam sizce Fuxi H3 mü yoksa bu kulaklık mı aradaki fiyat farkına değer mi ve ağırlıkları kapıştırılırsa sonuç ne cıkıyor uzun sure bilgisayar başında duruyorum hafif bir kulaklık lazım. Ve Type-C kablosunu takınca hem şarj olup hem konuşabilir miyim
 
Hocam sizce Fuxi H3 mü yoksa bu kulaklık mı aradaki fiyat farkına değer mi ve ağırlıkları kapıştırılırsa sonuç ne cıkıyor uzun sure bilgisayar başında duruyorum hafif bir kulaklık lazım. Ve Type-C kablosunu takınca hem şarj olup hem konuşabilir miyim?

Fuxi H3 187 gram Havit H2039bg 331 gram ona göre karar verin ve H2039BG deri pedli o yüzden uzun kullanırsanız terletme yapabilir.
 
Aynı kulaklığı satın aldım bir kaç sorum var. Nasıl şarj ediyorsunuz bilgisayar kasasından mı yoksa prize takıp mı ? Birde şarj bittiğinde anında mı kesiliyor yoksa bitmeye yakın bir uyarı veriyor mu ?
 
Aynı kulaklığı satın aldım bir kaç sorum var. Nasıl şarj ediyorsunuz bilgisayar kasasından mı yoksa prize takıp mı ? Birde şarj bittiğinde anında mı kesiliyor yoksa bitmeye yakın bir uyarı veriyor mu ?
Kasadan ediyordum ve o kulaklığı kullanımını uzun zaman önce bıraktım 1.5 yıla yakın oluyor bırakalı.
 
Kasadan ediyordum ve o kulaklığı kullanımını uzun zaman önce bıraktım 1.5 yıla yakın oluyor bırakalı.

Hocam size de arada bir bağlantısı kopuyor muydu? Sanırsam kulaklığın alıcısı çok kötü sanırım kasanın dibimde olmasına rağmen bağlantı gidip geliyor.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Veriaf
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
8.693
Yorumlar
57
Son güncelleme

Donanım kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı