Evrim teorisinin gerçeklerle yeterince desteklenmediğini düşüncesizce savunanlar, kendi teorilerinin hiçbir gerçekle desteklenmediğini unutmuş görünüyorlar. İfadeler: 359149, baytar800, Said Nursi Hzretleri ve 1 kişi daha ifade bıraktı
3 3 359149 17 Şubat 2021 Bir arkadaş yazdığınız her mantıklı blog girdisine gülücük atıyor. Nasıl sakin kalabiliyorsunuz?
BERWAR 17 Şubat 2021 359149 dedi: Bir arkadaş yazdığınız her mantıklı blog girdisine gülücük atıyor. Nasıl sakin kalabiliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Uğraşmaya değmez. Gazali'den bahsediyorsan o ceza yemişti ifade bırakma yasağı.
359149 dedi: Bir arkadaş yazdığınız her mantıklı blog girdisine gülücük atıyor. Nasıl sakin kalabiliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Uğraşmaya değmez. Gazali'den bahsediyorsan o ceza yemişti ifade bırakma yasağı.
3 3 359149 17 Şubat 2021 BERWAR dedi: Uğraşmaya değmez. Gazali'den bahsediyorsan o ceza yemişti ifade bırakma yasağı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam o arkadaş. Her girdiye gülücük atıyor. Çok sinir bozucu.
BERWAR dedi: Uğraşmaya değmez. Gazali'den bahsediyorsan o ceza yemişti ifade bırakma yasağı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam o arkadaş. Her girdiye gülücük atıyor. Çok sinir bozucu.