[Nostalji] evdeki DVD arşivim level dergisi 10/08

Bunun gibi içerikler yapmamı ister misiniz?

  • EVET

  • HAYIR


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Evet arkadaşlar, bu sıralar evdeki bulduğum eski atmaya kıyamadığım bir arşivden bahsedeceğim. 2007 yılı sonları evde internet yok bilgisayarımı yeni almışım heyecanlıyım. O dönemlerde bu tarz dergiler çok popülerdi hem oyun incelemeleri olması hem demolar verilmesi benim gibi oyun meraklılarını cezbediyordu. Şimdi bu DVD'nin içeriğine bakalım.





Burada ilk gözünüze çarpan oyun Fallout 2'dir bir dönemin popüler RPG türünün en iyi temsilcilerindendir. Alır almaz kurup oynamıştım güzel oyundur.



Burada diğer içerikler bulunmakta bu içerikten en çok ilgimi çekenler videolar olurdu. Oyunları fragmanları izler bir gün oynarım diye hayaller kurardım. Mesela Mirror's Edge, Skate 2 oyunlarını ilk burada görmüştüm daha sonraları oynama fırsatı bulmuştum güzel günlerdi.
Son olarak DVD çalışıyor mu diye denedim o meşhur arayüzü açamadım. Java ile yapılmış sanırım Windows 11 de açamadım. Şu hatayı aldım.



Ama yine de normal olarak dosyalara ulaşabildim. Şimdi Fallout 2 oyunun tekrar kurup oynayacağım...

Bunun gibi blog yazıları eklemeyi düşünmekteyim daha ilginç şeyler var elimde fırsat buldukça eklemeyi düşünüyorum.

İyi Sosyaller...
İfadeler: YunusYENEROGLU

Yorumlar

Yine bir nostalji blog'u keşke içindekileri bir yere atsaydınız biz de yararlanabilseydik .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…