VALORANT 5.07 Yama notları

Valorantın bu güncellemesi ile birlikte skye ve kayoya nerf, reyna ve yoruya ise buff geldi. peki nedir bunlar?

(nerflenen karakterler)

SKYE

Kılavuz Işık'ın (E) kör etme artışı mekaniği değiştirildi.
Skye'ın Kılavuz Işık'ının kör etme süresi artık yetenek kullanıldıktan sonraki 0,75 saniyelik pencerede basılı tutulduğu uzunluğa bağlı olarak en az 1, en fazla 2,25 saniye olacak şekilde artacak.
Kılavuz Işık artık ateş edilerek yok edilemeyecek.
Oynanışa uygun olacak şekilde yeni arayüz, görsel ve ses efektleri eklendi.
Kılavuz Işık'ın yeteneği elden bırakma süresi arttı: 0,75 sn. >>> 0,85 sn.

KAY/O

FLAŞ/Bellek (Q)
Alçaktan fırlatılan kör edici bombanın maksimum kör etme süresi azaldı: 2 sn. >>> 1,25 sn.
Yüksekten fırlatılan kör edici bombanın maksimum kör etme süresi arttı: 2 sn. >>> 2,25 sn.
Yeteneğin elden bırakma süresi arttı: 0,6 sn. >>> 0,85 sn.

(bufflanan karakterler)

REYNA

Görüş kısıtlaması efektinin gerçekleşme süresi azaldı: 0,6 sn. >>> 0,4 sn. ⦁
Kem Göz'ün menzil kısıtlaması kaldırıldı.
Yeteneğin elden bırakma gecikmesi azaldı: 0,7 sn. >>> 0,5 sn.
Yeteneğin süresi azaldı: 2,6 sn. >>> 2 sn.

YORU

Kör Nokta (Q) süresi arttı: 1,5 sn. >>> 1,75 sn.
Cesetleri göster seçeneği devre dışı bırakıldığında ölü ajanları gösteren hologramın boyutu küçültüldü.
Kör Etme Yeteneklerinde Görsel Güncellemeler
Kör edilmiş düşmanlar ve takım arkadaşları için üçüncü şahıs efektleri, kör olma efekti geçmeye başladığı andan itibaren oyuncunun kafasının arkasında görülecek. Böylece başkalarının tamamen mi kısmen mi kör olduğu anlaşılacak.
Tamamen kör olunduğunda gelen birinci şahıs kör olma efekti zamanla küçülerek kör olma süresinin ne zaman biteceğini daha iyi ifade edecek şekilde değiştirildi.
Kör etmelerden, görüş kısıtlamalardan ve sersemletmelerden alınabilecek asist ödülü aralığı arttırıldı: 1 sn. >>> 3 sn. Asist ödülü aralığı bu yeteneklerin sürelerini ve etkisini tam olarak yansıtmıyordu. Oyunu destekleyici bir perspektiften oynayan oyuncuların da ödüllendirilebilmesi için böyle bir değişikliğe gidildi.

Ve fracture haritasındaki değişiklikler onara göz atmak için.

Yorumlar

Gösterilecek yorum bulunamadı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
bbnoS
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
570
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

bbnoS adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı