Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Toshiba kurtarma CD'si ile format atmak istiyorum. Ama ileri tuşuna basınca her şey silinecek diyor ben D: Bölümünü silmeden C: bölümüne kurmak istiyorum. Hiçbir seçenek yok. Anlayamadıysanız fotoğrafta var.
https://www.hepsiburada.com/wd-blue-500gb-7200rpm-32mb-3-5-sata-3-0-sabit-disk-wd5000azlx-p-BDARMA7782881?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiAtqL-BRC0ARIsAF4K3WEc6JXtrcr8NIqizZ51VJYjc9tq6b1exViQ7UXernko7MsbQGSGnK4aAqktEALw_wcB
Arkadaşlar bu HDD alınır...
Arkadaşlar kullandığım Laptop'un 256 GB SSD depolama alanı var ama ben masaüstü bilgisayarımdaki filmleri izlemek istediğimde sistemi toplayıp lan kablosuyla veri aktarımı yapmak zorunda kalıyorum.
Bunun için iki çözüm yolu var;
Ya 3.5'lik HDD'lerimi bir şeklilde laptopa bağlayacağım ya da...
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi Core 2 Quad Q9300 ve R7 250 GDDR5 2 GB için 300 W PSU yeterli midir?
Ek olarak 4 GB DDR2 800 MHz RAM ve 500 GB Harddisk var. Anakartım da P5G41-M LX.
PSU yaklaşık 2-3 yıllık.