5000 tl laptop önerisi

  1. karambyte

    5.500 TL'ye laptop önerisi

    Merhabalar, Max 5.500 TL bütçeyle laptop arıyorum. Bir arkadaşım okul için kullanacak. En az 15.6 inç FHD ve SSD'li laptop arıyorum. Bu bütçe ile hangi laptopu almalıyım?
  2. fatihthewarmachine

    5000 TL laptop önerisi

    Merhaba arkadaşlar, 5000 TL laptop önerisine ihtiyacım var, yardımlarınızı bekliyorum, oyun için kullanılmayacak. Şimdiden teşekkürler.
  3. I

    Max. 5000 TL'ye kadar HP marka laptop tavsiyesi?

    HP marka laptop tavsiyeniz nedir? Bütçem Max 5.000 TL ama tavsiyeniz nedir deli gibi oyun oynayan. PC başından kalkmayan biri değilim. Çok ağır programlarda kullanmam tavsiyeniz nedir HP marka.
  4. Netrodo

    HP POWER GAMING 15-CX0031NT Gaming Laptop alınır mı?

    Merhabalar, 5000₺ ye kadar Gaming Laptop arıyorum şu ana kadar en iyisi bahsettiğim laptopu buldum. Sizce alınır mı? Ek olarak RAM ve SSD ekleyebilir miyim? Eğer kasanın altını açarsam garanti bozulur mu? RAM ve SSD eklemek için. Ürün Linki Burada...
  5. Cayxe

    5000 TL Laptop Tavsiyesi

    Arkadaşlar, bir laptop düşünüyorum. Hem oyun hem okul için kullanabileceğim bir laptop istiyorum. Uzun süre gitmesi benim için önemli üniversitede de kullanmak istiyorum (şu an lise 1'deyim). Oyunları en yüksek ayarlarda açmasına gerek yok. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.
Geri
Yukarı