Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Scial club'ımın olduğu e-postanın şifresini unuttum. Elimde sadece iki aşamalı doğrulama ve e-postanın kendisi var.
E-postamı kurtarmaya çalışırken de benden doğrulama kodu girmemi istiyor ama e-posta bir yerde kayıtlı olsa zaten şifresini değiştiririm.
Herkese iyi geceler. Bugün Discord indirdim. Çok daha önceden hesabım vardı ama uzun süredir indirmemiştim. İndirdiğimde e-posta doğrulaması istedi ama doğrulama kodu bir türlü Gmail'e gelmiyor. Sizce nedneni ne olabilir?