Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar, aslında F710 alacaktım. Ancak bu kadar eski ve ergonomisiz bir gamepad'e bu kadar para vermek istemiyorum. MSFS oynayacağım sadece bu yüzden kopma sorunu olmaması lazım. F710'da kopma sorunu varmış. Sizce hangisini alayım?
Bir süredir gamepad bakıyorum, Logitech bu işte iyi, kablolu ya da kablosuz olması çok da önemli değil bilgisayar başında oynuyorum zaten. Onun dışında bu kol alınır mı? Ya da önerdiğiniz bir model var mı?