Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mouse Aim'e çok etkisi olur mu? Vereceğim paraya değer mi acaba? Şu an kullandığım mouse ASUS ROG Keris kablolu 1K Hz. Alacağım mouse: Lamzu maya X 8K Hz.
Uzun bir süredir oynuyorum. En fazla plat 1 gördüm. Eğer yeni pahalı mouse alsam faydası olur mu bilmiyorum.
Yakın zamanda bir laptop aldim ve oyun oynamak için mouse alacağım. Kablosuz olması benim için çok daha kolay olacağı için 1500-2000 bandında kablosuz mouse alacagim, sizce hangi modeli almalıyım?
(Not: Elim küçük bir yapıya sahip, küçük fareler çok daha iyi olur.)