Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Logitech M185 fare başka bilgisayarlarda çalışmasına rağmen benim bilgisayarımda çalışmıyor. Donanımı kaldırıp kursam da çözüm olmuyor. Bilgisayar Bluetooth olarak görüyor fareyi galiba, nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar faremin orta tuşuna basıyorum ama çalışmıyor. Fareyi söktüm tuşa kendim bastım bu sefer çalıştı, fareyi yeniden vidalayıp bir araya getirdim tekrar denedim ama yine çalışmadı. Orta tuşa bastığımda normal bir şekilde "tık" sesi falan da geliyor niye çalışmıyor anlamadım.