Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle selamünaleyküm önceden kasmayan Full grafik 1024 de 85 FPS civarı alıyordum ama simdi en düşükte o FPS'yi bile göremiyorum bir anda oldu format attım geçmedi.
PC
İşlemci i7 7700K.
Anakart: Casper H110M4-C43 DDR4.
RAM: 8 GB
Ekran kartı: R7 240 4 GB.
Sadece CS:GO değil diğer oyunlarda...
Merhaba elimde.
Pentium G860 2 çekirdek.
R7 240 2 GB.
4 GB RAM'li bir sistem var ama Valorant'ta 40 FPS falan alıyorum 30 FPS sabit ayarlasamda FPS düşmesi yiyorum. Gerek karakter seçim ekranı gerek silah satın almada 15 FPS kadar düşüyor.
Ben sisteme i3 3220 (4 çekirdek) alsam düzelir mi veya...
CS:GO'dan düşük ayarlarda ve 1440x900 çözünürlükte 44 FPS alıyorum. Yukarıdaki değerleri inceleyebilirsiniz. Ben neden FPS'in bu kadar düşük olduğunu bulamadım. Yukarıdaki değerlerde bir anormallik var mı? İşlemci hızı düşük mü?
PC özelliklerim:
R7 240 2GB
Pentium 4560
8GB DDR4 RAM
240 GB SSD