Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba, ikinci el açılmamış Sapphire RX 6700 XT Nitro+ 12 GB aldım. 5 ay mining yapılmış, sorum şu: FurMark testi yaptım, sizin de fikirlerinizi duymak istiyorum, iyi mi? Ben toz temizliği yaptım, açılmamış diye termal macununu değişmedim. Sizce değişime gerek var mı? Arkadaşlarım...
Dostlar selamlar, 8750 TL'ye MSI RX 6700 XT Mech 2X 12G 2. el şeklinde almayı düşünüyorum kutusu ile birlikte. Sizce bu fiyata bu dönemde almak mantıklı mı ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
RX 6700 XT ekran kartım var ama ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. alan derinliğinden falan bahsetmiyorum bildiğiniz uzak yerler piksel piksel bulanık gözüküyor bütün oyunlarda, böyle var mı çözümü bilen?
RX 6700 XT ve RTX 3060 Ti arasında kaldım. RX 6700 XT 2.000 TL daha ucuz ve 12 GB VRAM'e sahip. 3060 Ti ise 8 GB ama DLSS ve RTX var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Öncelikle RX 6700 XT ekren kartını kullanıyorum. Valorant oynarken ekran 3-4 saniyeliğine gidip geliyor ama FPS'i sabitlediğimde sorunum çözülmüş oluyor, ayrıca RDR oynarken Alt+Tab attığımda yine bu sorunla karşılaşıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Bilen biri yok mu?
Arkadaşlar gündelik kullanımda herhangi bir sıkıntı yok. Ekran kartımın sıcaklık değerleri normal fakat ne zaman bir oyuna girsem birkaç dakika sonra siyah ekran yiyorum. Ekran kartı daha yeni 2 hafta bile olmadı.
Siyah ekran sonrasında bilgisayarı resliyorum. Bilgisayar açıldığında ekran kartı...
İkinci el RX 6700 XT ekran kartı aldım. FurMark testinde 5 dakikada 58 dereceyi gördü.
Superposition testi 17/17 ok.
MSI Kombustor testinde ilk testte kapandı, diğer testlerde 8-9FPS ile test etti.
Sizce kartı iade mi etmeliyim, yoksa kart sorunsuz mu?
16000 TL bütçem var. RX 6700 XT ve R5 5600'lü sistem bulabilirseniz daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Yanına 3K'ya 120 Hz 1ms monitör bulabilirseniz çok iyi olur.
Arkadaşlar, ekran kartım ASUS RX 6700 XT OC 12 GB. Çok kısa bir milisaniyeliğine ekranım beyaz olup geliyor, ara-sıra bunu yapıyor. Neden oluyor acaba, yardımcı olabilecek var mı?
ASUS TUF Gaming'in 270Hz'lik monitörünü almayı düşünüyorum. Valorant gibi rekabetçi oyunları oynuyorum. O yüzden 2K ile bir işim yok. Kaliteli yayınlar yapabilmek ve yayın sırasında monitöre darboğaz yapmayacak bir sistem istiyorum.
Sadece kasa için 30, 000TL bütçem var.
Benim aklımdaki sistem...