Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Steam'da bildiğiniz gibi 5 dolar yatırmadan bazı özellikler kısıtlı, arkadaş FC 25 alacak fakat fatura ailesine gidiyor. Parayı bana atıp hediye olarak alırsam o sınır aşıldı sayılır mı? Eğer olmaz ise direkt kendi kartımdan satın alım yapacağım.
Şimdi bir kısıtlı hesabım var. Bu kısıtı kaldırmam lazım ama onun için 5 dolar yüklemem lazım. Bu da 40 TL ediyor ama bazıları Steam dolar kuru 2.1'e sabitlenmiş diyor. Ben yani 15 TL yuklersme kısıtlamam açılır mı? Yoksa 40 TL mi yüklemem lazım?